- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sfefe
addikt
válasz
Speedy007 #29 üzenetére
Mutass egy gyártót akinek mostanában van vmi ötlete?
Ja az nincs.. szifon dettó ugyanaz évek óta...
Nem kínai telóm van de náluk azért van vmi újítás ha nem is sok de van.. . Pl lencse kérdése... töltés... Kijelző....
Kinézeten próbálnak változtatni, hátuljára gondolok..aztán vagy tetszik vkinek vagy sem...De a többi pláne az említett samu, szifon ugyanaz évek óta ebben is... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Speedy007 #20 üzenetére
Sejtettem, hogy lesz olyan, aki nem lesz képes értelmezni, amit írtam, így akkor most
nézzük meg együtt ...
Te a Samsung-al kezdtél el példálózni, és ehhez hasonlítottad a Xiaomi. Én - egy konkrét típusra nézve - elővettem a két márka egy-egy zászlóshajóját.
Az S23 és S24 topic-okat elég komolyan követtem, mert egy ideig esélyesek voltak a készülékek. Az említett topic-okban leírt tapasztalatok, és a száraz tények (specifikáció) alapján állítottam, amit állítottam, és tartom most is. Nevezetesen az S24 gyakorlatilag 0 változást / előrelépést / innovációt mutat fel az elődmodellhez képest.
Azért a Xiaomi 13 → 14 esetén szerintem nem ez a helyzet."Vagy minnél megapixelt bele zsúfolni a telefonba?"
A több Mpix-elnek én sem vagyok nagy híve, de legalább - szemben a Samsung-al - odafigyelnek a lencsékre / objektívekre is. A Samsung rezzenéstelen arccal, zsinórban 3. (!) alkalommal adja el ugyanazt a - nem túl jó minőségű (banana gate) - lencse set-et. Ez mi, ha nem arcpirító?" ... hogyan kell másolni a többi gyártót?" - onnantól kezdve, hogy ma már minden rohadt telefonon ott a notch, lyuk, sziget, stg. szerintem hagyjuk is!
" ... gyorsabban tölteni a telefont ... " - hidd el, valakinek ez (nagyon) fontos. Nekem spec. annyira nem, de itt is azt hallom lépten-nyomon, hogy a Samsung nem kicsit óvatoskodja túl a dolgot (és marad le a versenytársak mellett).
" ... hogy tudjad oldani a bootlodert ... " - ezt passzolnám, max. azt fűzném hozzá, hogy ezek szerint legalább lehet bl.-t nyitni és root-olni. Tudom ma már nem divat, de én ezt is visszasírom.
#22 roli543
FYI! a fentebb leírtak! -
<Adamsky>
nagyúr
" ... mind eközben a Xiaomi drágít röhej ... "
Te nézted, hogy mit "tud" a Samsung S24 az S23-hoz képest?
Az S24 nem más mint az S23 - Qualcomm + Exynos, nyakon öntve AI-val. És az emberek veszik, sőt van aki vakon cseréli a 23-ast 24-re.
Ehhez képest a Xiamomi maga az innovativitás és korrektség megtestesítője.#14 hroberto
" ... valószínűleg itt szálltam le a Xiaomi vonatról."
És akkor melyik vonatra ülsz majd fel? Őszintén érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Robogó, kismotor
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest