- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A csatát el tudod veszteni...ez elég komolyság szvsz.
Viszont nem akarok egy szépen nevelt jól megismert karaktert elveszteni csak azért mert nem a tuti gyilkológép csapatomat raktam össze.Cimbim nagy bárd karakter, én monk-l tudok azonosulni a szerepjátékokban...nem akarok csak azért törpe harcos, elf íjászt, félszerzet tolvajt..stb választani mert azokkal kisebb százalékban fordulhat elő 'baleset'.
Az én DA karakterem pagonyelf harcos:[link], amint látod kicsit indián
...sisakot nem hord.
Ismerem annyira a crpg-ket hogy nehéz fokozatot válasszam, de nem akarom hogy ez azzal járjon hogy lvl12-n mondjuk meghaljon végérvényesen és újra kelljen kezdeni a játékot.
Szal amit látsz az szvsz csak formai eltérése egy feltámasztás/hulla cipeléses megoldásnak.De ott van az alvás-sérülés...szenzációs(san egyszerű) megoldás. A BG játékokban utáltam hogy egy sürgős küldetésnél altatom a csapatot a mágia és a hp miatt. Ezért aztán alig aludtak és piszok küzdelmes volt a játék.
Itt nem feltétlen kell, viszont a sérülések kegyetlen visszahatnak a karakterre..6-7 sérülés általában már egy lecsökkent sebességű, lecsökkent védelmi értékű, és alaptulajdonságaiban visszaesett karaktert ad a játékos kezébe.A NW taktikai AI-ja is messze elmarad ettől...tök jól össze lehet hangolni, tömeges kábítás, amire a harcos rögtön reagál hiszen mozgásában korlátozott az ellenfél és olyan harci cselekedetet hajt végre ami +támadás de - védelmi módosítókkal bír. ..de ez csak pl.
Néha rendesen rácsodálkozom a csatára
Azért írtam a qva nagy ellenvéleményt
...mert többet kaptam mint amit vártam, vannak benne olyan részek ami már-már a dos-os crpg-k hangulatát hozza vissza sztem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
...sisakot nem hord.
...mert többet kaptam mint amit vártam, vannak benne olyan részek ami már-már a dos-os crpg-k hangulatát hozza vissza sztem