- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrOomen
tag
Direkt nagyobb a káva a watch 4-5-ön. Amin nincs tekerhető lünetta azon a fekete holtsávot használhatod a funkcióhoz ugye.
A 6-on viszont ahogy elnézem kisebb lesz már. Korábban is a Classic és a sima azonos kijelző méreten osztozott. A Classicnál nőtt, akkor itt is, átmérő viszont nem változik.
A biztos majd az ha élőben látjuk -
Lajmund
őstag
válasz
vinczetibor #35 üzenetére
Csak eddig úgy tűnik hogy nem lesz 6 pro. Volt egyáltalán olyan év amikor volt sima,classic és pro is? Gondolom ha lenne 6 pro már lenne híre.
-
vinczetibor
aktív tag
-
Parallaxis
addikt
Ekkora kijelzőn egyszerűen nem észlelnéd a különbséget, mivel kevés az az animáció, ahol ennek bármi létjogosultsága lenne.
Most sem a 60 Hz a gond, hanem az optimalizálatlan rendszer (gyakran nincs is animáció, mert akkora lagok vannak, hogy mire animálna, már átvált a másik képernyőre).Igazából nem a 120 Hz ami hiányzik amit senki nem látna, hanem az ellentétje, az 1 Hz-re lassulás, ami kímélné az aksit..
-
mad823
őstag
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ezeket be lehet-e úgy állítani, hogy ha éppen nincs a csuklón, akkor nem rezeg az értesítéseknél?
-
Lajmund
őstag
válasz
Parallaxis #28 üzenetére
Adaptívre gondoltam ami azt jelenti csak akkor 120 ha válogatsz a lehetőségek közül vagy ha állitasz valamit ugyanúgy ahogy telefonnál 24 hz ha csak olvasok de ha hozzáérek 120. Miért jobb? Folyekonyabb látvány, szem barátabb, jobban néz ki. Már a tévét se 480p-be nézzük a képcsövesen. Fejlődés!
-
TomFace
tag
Sima Watch 6 miben nyújt előrelépést az elődhöz képest? Lesz új SoC legalább? Watch 4-em van, de nagyítóval kell keresni az előnyöket...
-
Lajmund
őstag
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Persze a 24 hz is elég... Mondja ezt az akinek tuti rossz a szeme és nem érzékeli a különbséget. Előző telefonom 60hz-es volt 4 évig azt használtam. Mostani adaptiv 120 és ég és föld a különbség.. Csak akkor 120 ha görgetek... Jobb volt a kőkorba amikor telefon se volt... Jobb hagyományos óra... 🥱😮💨
-
janeszgol
félisten
A 120 hz-es képfrissítés telefonon is hülyeség szvsz, nem hogy órában.
Aztán meg sírdogáltok az üzemidő miatt. Parasztvakítás level végtelen.Inkább AoD legyen benne, annak több értelme van.
-
polo493
tag
Nekem watch 4 van ,am amíg tele van a meki diákokkal akik fényképezik a drága ételt,egyedüli felnőtt voltam bent éppen ,nagy melegben egy shaket gondoltam veszek ,még az eladók is gyerekek szinte kicsit szürreális volt a szitu mint egy alkonyzónás epizód
,watch 6 ot is venni fogják az emberek dupla áron semmi újdonsággal.
-
Lajmund
őstag
válasz
vinczetibor #19 üzenetére
425 elég? Vagy a kisebb fogyasztás hoz annyit hogy nem számit? Kb semmivel se fog többet tudni az 5 pro-hoz képest? Mert ha fele annyi lesz az 5 pro akkor kicsit sok a +2 mm-ért meg linettáért a felár.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
szilasz007 #9 üzenetére
Olcsóbb lesz, mint a Pro, ezért kizártnak tartom, hogy a nagy classic lesz a Pro modell.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
vinczetibor #3 üzenetére
Hát ha a nagy classicba nem lesz legalább akkora az aksi, mint a proba, akkor tényleg skip lesz. Sokat számít az használatban.
-
Lajmund
őstag
-
NvidiaRTX
őstag
Attól a vastag kávától látom még mindig nem bírnak elszakadni... na mind1 legalább nem kö lecserélnem az 5 Pro-t.
-
Lajmund
őstag
válasz
vinczetibor #3 üzenetére
Már esélytelen hogy legyen?
-
Lajmund
őstag
Most akkor nem a classic lesz a pro? Vagy mi a helyzet?
Én igazából szerintem a 47 mm-es classic-al is beérném. De ha megfejelnék egy mégjobb mégnagyobb proval ezzel a tekerős cuccal és snapi procival és 120hz-es 500 ppis kijelzővel akkor tutira azt venném. Tudom álom de nagyon adná egy 50-53 mm-es szép házban az 1.6 colos kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest