- Yettel topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrOomen
tag
Direkt nagyobb a káva a watch 4-5-ön. Amin nincs tekerhető lünetta azon a fekete holtsávot használhatod a funkcióhoz ugye.
A 6-on viszont ahogy elnézem kisebb lesz már. Korábban is a Classic és a sima azonos kijelző méreten osztozott. A Classicnál nőtt, akkor itt is, átmérő viszont nem változik.
A biztos majd az ha élőben látjuk[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz vinczetibor #35 üzenetére
Csak eddig úgy tűnik hogy nem lesz 6 pro. Volt egyáltalán olyan év amikor volt sima,classic és pro is? Gondolom ha lenne 6 pro már lenne híre.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
vinczetibor
aktív tag
-
Parallaxis
addikt
Ekkora kijelzőn egyszerűen nem észlelnéd a különbséget, mivel kevés az az animáció, ahol ennek bármi létjogosultsága lenne.
Most sem a 60 Hz a gond, hanem az optimalizálatlan rendszer (gyakran nincs is animáció, mert akkora lagok vannak, hogy mire animálna, már átvált a másik képernyőre).Igazából nem a 120 Hz ami hiányzik amit senki nem látna, hanem az ellentétje, az 1 Hz-re lassulás, ami kímélné az aksit..
[ Szerkesztve ]
-
mad823
őstag
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ezeket be lehet-e úgy állítani, hogy ha éppen nincs a csuklón, akkor nem rezeg az értesítéseknél?
-
Lajmund
őstag
Engem is ez érdekelne mert ha minimális és eddig úgy tűnik hogy igen akkor lehet jó lennék egy 4 classic-al is töredék áron. Még simán kifizetném az 5 prot is csak nem tetszik a süllyesztett része de viszont biztos jól véd.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz Parallaxis #28 üzenetére
Adaptívre gondoltam ami azt jelenti csak akkor 120 ha válogatsz a lehetőségek közül vagy ha állitasz valamit ugyanúgy ahogy telefonnál 24 hz ha csak olvasok de ha hozzáérek 120. Miért jobb? Folyekonyabb látvány, szem barátabb, jobban néz ki. Már a tévét se 480p-be nézzük a képcsövesen. Fejlődés!
-
TomFace
tag
Sima Watch 6 miben nyújt előrelépést az elődhöz képest? Lesz új SoC legalább? Watch 4-em van, de nagyítóval kell keresni az előnyöket...
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz janeszgol #25 üzenetére
Persze a 24 hz is elég... Mondja ezt az akinek tuti rossz a szeme és nem érzékeli a különbséget. Előző telefonom 60hz-es volt 4 évig azt használtam. Mostani adaptiv 120 és ég és föld a különbség.. Csak akkor 120 ha görgetek... Jobb volt a kőkorba amikor telefon se volt... Jobb hagyományos óra... 🥱😮💨
-
janeszgol
félisten
A 120 hz-es képfrissítés telefonon is hülyeség szvsz, nem hogy órában.
Aztán meg sírdogáltok az üzemidő miatt. Parasztvakítás level végtelen.Inkább AoD legyen benne, annak több értelme van.
-
polo493
tag
Nekem watch 4 van ,am amíg tele van a meki diákokkal akik fényképezik a drága ételt,egyedüli felnőtt voltam bent éppen ,nagy melegben egy shaket gondoltam veszek ,még az eladók is gyerekek szinte kicsit szürreális volt a szitu mint egy alkonyzónás epizód ,watch 6 ot is venni fogják az emberek dupla áron semmi újdonsággal.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
És mi a helyzet a watch 4 classic-al? Abba is a 920-as proci van. Akkor annyi erővel azt is lehetne venni töredék áron. Ugyanazt tudja a négyes széria tudásban ugye mint az 5 vagy majd a 6?
-
Lajmund
őstag
válasz vinczetibor #19 üzenetére
425 elég? Vagy a kisebb fogyasztás hoz annyit hogy nem számit? Kb semmivel se fog többet tudni az 5 pro-hoz képest? Mert ha fele annyi lesz az 5 pro akkor kicsit sok a +2 mm-ért meg linettáért a felár.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Ha megállna 700-800 euróba egy pro/ultra és ütős is lenne szerintem tuti kifizetnék ahogy az apple-nél is.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz szilasz007 #9 üzenetére
Olcsóbb lesz, mint a Pro, ezért kizártnak tartom, hogy a nagy classic lesz a Pro modell.
-
szilasz007
aktív tag
válasz vinczetibor #3 üzenetére
Hát ha a nagy classicba nem lesz legalább akkora az aksi, mint a proba, akkor tényleg skip lesz. Sokat számít az használatban.
-
Lajmund
őstag
Technológia megvan hozzá. Jobb a szemnek. Lehetne adaptiv mint a telefonokban pl csak navigálás közben. Előbb utóbb úgyis tudni fogják. Miért ragadjunk le? Elég lenne a fekete fehér is de azért jobb hogy szines és nem 100×100 pixel. Ha lehetne jobb akkor legyen.
-
NvidiaRTX
őstag
Attól a vastag kávától látom még mindig nem bírnak elszakadni... na mind1 legalább nem kö lecserélnem az 5 Pro-t.
S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
Lajmund
őstag
válasz vinczetibor #3 üzenetére
Már esélytelen hogy legyen?
-
Lajmund
őstag
Most akkor nem a classic lesz a pro? Vagy mi a helyzet? Én igazából szerintem a 47 mm-es classic-al is beérném. De ha megfejelnék egy mégjobb mégnagyobb proval ezzel a tekerős cuccal és snapi procival és 120hz-es 500 ppis kijelzővel akkor tutira azt venném. Tudom álom de nagyon adná egy 50-53 mm-es szép házban az 1.6 colos kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus Watch 2r Black, Bontatlanul, eladó!
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 100% hibátlan Apple watch Series 9 45mm cellular 2026.10.07. Apple jótállás
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Watch Series 6 44mm Nike 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest