- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Starsky72
addikt
ajjajj, ez sem jó.
most mondjuk egy picit más a jelenség:
explorer.exe - alkalmazáshiba
az ''0x0274415b'' címen lévő utasítás a ''0x00000000'' memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: written
ezt leokézom, az ikonok ugyanúgy eltünnek és gyakorlatilag minden a régi.
még annyi, hogyha mondjuk nem egérrel megyek rá a filéra, hanem bill-el, akkor tudok csinálni bármit, átnevezni, másolni, kivágni, stb. Sőt ha gyors vagyok és nyomok egy jobb klikket, akkor sem csinálja a jelenséget. -
Sunzi
aktív tag
Pont tegnap tapasztaltam hasonlót XPSp2 alatt. Volt fent egy kodekpack. Leszedtem, majd erősen megrostálva a felesleges dolgokat benne, visszaraktam. Meggyógyult.
Szóval, javaslom a video codec/filter-ek környékén körülnézni, akár az össszes telepített dolgot lepucolni, majd szépen, egyesével a szükségesek aktuális verzióját újratelepíteni, hátha ott is megoldáshoz vezet... -
Starsky72
addikt
hálóóó
azért nagyobb aktivitást vártam -
Starsky72
addikt
pontosan mire jó ez? ki lehetne valahogy kapcsolni, mert kezd idegesíteni, a jelenség a következő:
1-2 .avi kiterjesztésű file fölé viszem a kurzort, beindul ez az okostojás és nyomja a hibaüzeneteit, hogy hibát talált (és? ki kérdezte?). Melléktermékként eltünteti pár futó prg. ikonját a trayről. Feladatkezelőben leállítom és gyakorlatilag minden megy tovább, még az érintett avi-t is le tudom játszani. A jelenség egészen addig nem aktiválódik, amíg a kurzor nem kerül az avi fölé. Nem nyomok rá, nem csinálok semmit csak szimplán fölé viszem és már buhog is.
Fel tudna valaki világosítani, hogy egyrészt miért csinálja ezt bizonyos fileoknál, milyen hibát észlel és hogy kell-e ez nekem vagy ki lehet kapcsolni?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest