- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila xy
tag
válasz
Dr. Gabo #136 üzenetére
Elnézést kérek ha nem a megfelelő helyen kérdeztem.Ezt az egy dps-es topikot találtam.
Mivel garanciális így rögtön visszavittem amint hibát észleltem,az üzletbe kell vissza vinni,onnan küldik a szervizbe.Én nem végeztem rajta semmiféle módosítást,nincs rootolva,semmi hasonló.
Csak az érdekelt volna hogy megoldható-e ez a pénz visszafizetéses dolog,van -e ezekre a termékekre ilyen garancia.?De megkérdezem az üzletben. -
Attila xy
tag
Üdv!
Én azt szeretném kérdezni hogy vissza lehet-e kérni a pénzt ezért a tabletért.?
Már negyedjére volt szervizben,folyton meghibásodik.
Euronicsban vettem,ha ez számít.
Még nincs egy éves.Nem kötelesek visszaadni az árát,vagy hogy legalább le lehessen vásárolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest