- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moltam
tag
A Titan 8 jelzett hogy elérhető egy frissítés, lefuttatom, de nem törénik semmi és újraindulás után újra megtalálja. Ez miért lehet?
-
moltam
tag
Semmi megterhelő sincs a tableten, factory reset után egy deezer,t egy nova launchert és a messengert telepítettem. A sebességgel úgy nincs gond, csak a görgetés szaggat. Egyébként letettem a firmware cseréről, milyen módszerek vannak egy rootolt tab finomhangolására? Gondolok pl arra hogy cm alatt ki lehet választani a cpu és az i/o ütemezőt stb.
-
moltam
tag
Android 4.2.2
Kernel: 3.4.39
Build szám: A23_D791...A D791 tablet keresőszóra bejött az én tabletem különböző színekben de nem találtam több infót.
Hogy lehet egyébként frissíteni? Nincs fizikai hangerő gombom. Valamint ha elszúrom akkor meg lehet menteni? 2 napos a tablet, szeretném még egy darabig használni.
A nyers erejével nincs gond, de a rendszer elég bután fut rajta, pl play storeban görgetésnél laggol, zene megakad stb. Biztos vagyok benne hogy egy jó rommal megtáltosodna.
-
moltam
tag
Van egy bat mappa amiben kikapcsolt töltéshez vannak az akku képei, van egy bootlogo.bmp, egy font24.sft, font32.sft és a magic.bin.
Úgy látom ki kell derítenem hogy milyen más tabletek egyeznek meg ezzel. concorde tab vivo nagyon hasonló, de arra sem találtam romot.
-
moltam
tag
Bocsi az új hozzászólásért, csak lejárt a szerkesztési idő.
Itt a cmd, egyedül a magic.bint tudtam lementeni.
-
moltam
tag
Működik az adb
Viszont az említett fájlokat nem huzza le, azt írja hogy nem létezik, mindent jól írtam be.
-
moltam
tag
Sziasztok!
Vettem egy DPS Titan 8 típusú tabletet, are szeretnék custom romot tenni. Gondoltam hogy a gyári nem lesz jól optimalizálva, de konkrétan semmit sem találok róla, és nem tudom hogy mit tehetnék rá.
Alwinner A23 hajtja mint a 7-est, nagyon kevés tabletet találtam vele szerelve.
A kijelző 7,85" 1024x768.Hogy varázsoljam fürgébbé a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest