- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gBeke
csendes tag
válasz
Dr. Gabo #106 üzenetére
Köszönöm a tippet, végül ez lett a megoldás.
Az Android SDK telepítése után kiadtam a fenti parancsot. Kis gondolkodás után a rendszer újraindult. Megjelent a recovery menü, amely szerencsére érintéssel vezérelhető volt. A wipe/factory reset kiválasztása után hamar visszatért a főmenühöz, ekkor újraindítottam. Az Android logo hosszú percekig látszott a képernyőn, majd a rendszer gyári állapotában elindult.
-
gBeke
csendes tag
Sziasztok!
A kezembe került egy DPS Titan 8 tablet, melynek tulajdonosa elfelejtette a jelszavát, ráadásul még Google Accountot sem állított be rajta.
Szeretném a tabot a gyári állapotába visszaállítani, de ezen nincsenek hangerő vezérlő gombok, így ez a bevált módszerrel (power+volume) nem lehetséges. Fizikai gombból 3 található a tableten: bekapcsolás, vissza, reset. Próbáltam ezek kombinációjával resetelni, de nem sikerült. Ha benyomom a reset gomot, a tablet bármilyen állapotban is van, azonnal resetel. Az interneten próbáltam megoldást keresni a problémára, de egyik leírt módszer sem működött. ADB-t csak akkor telepítenék, ha sehogy másképpen nem oldható meg a dolog.
Tud valaki egy használható módszert a factory reset végrehajtásához?
Köszönettel,
gBeke
Új hozzászólás Aktív témák
- Zelda Játékok
- Metal topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Cyberpunk 2077
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest