Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71
üzenetére
Nagyon összeszakadt ez a rendszer. Napról napra romlott el és állt le minden. A végén már a statusbar-on lévő gombok sem működtek. Ráadásul alig tudtam legyalulni is, mert a rajtalévő CWM rec-el nem tudtam sd-ről telepíteni, mert mindent kidobott hibával, a LiveSuit pedig indítás után kidobott hibával.

Visszaraktam egy korábbi CWM rec-et, nagynehezen, ezután eltávolítottam a LS driverét, és újra felismertettem vele a gépet, majd betallóztam neki az usb drivert. Ezután nagynehezen felismerte a gépet a LS, és feltettem a gyári DPS 4.1.1-et. Meg is lepődtem, mert egész jól összeállt a rendszer. Elég régen volt rajta a gyári room, kezdtem nem érteni miért szidja mindenki, mert egész fürge volt a gép, és nem is csinált semmi szokatlant, semmi hibát.
Az első probléma a Modern Combat 2 betöltésénél jelentkezett, amikor is csontra fagyott a játék.
Jó, mondom ennyi volt, tovább nem is kísérletezek, mert ha már most elbukott, akkor a többi játék se fog menni.
Annyit elfelejtettem, hogy természetesen rootoltam a gyári roomot, átírogattam a build.prop-ot is, időzónát, nyelvet, memkártyát is felcseréltem, szóval felkészítettem egy hosszútávú kapcsolatra
, de a játék hamar megmutatta, hogy nem maradhat.
Nem maradt más hátra, mint a CM9 béta2 visszamásolása a memkártyára, a rec-ből visszaraktam, és azóta megint jó a gép, a játékok, a MC2 is rendesen fut.Szóval megint bejártam a hadak útját, és még most is azt mondom, hogy a CM9 béta2 a legjobb rendszer eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Philips LCD és LED TV-k
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10
- OLED TV topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest