Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
válasz
tikshow
üzenetére
2,6m 400k eladott lexikon, és elvileg több, mint 3 misi doto2 player van. Persze ebben lehet benne van az összes smurf acc és a 3 meccses próbálkozások is. Mindenesetre ambiciózus terv, mert átlagban 250k játékos aktív.
Ami azt illeti, az immortal itemnek sok értéke nem lesz, mert arra már 400k ember fogja birtokolni, szóval kb egy uncommon értékén fog mozogni. Inkább csak amolyan elismerés és emlék lesz.
Amúgy lehet a valve ígyis-úgyis odaadja a végén az itemet, vagy valami kárpótlást, ha nem érjük el.
Maga a compendium bevételei meg így 4 milliórára rúgnának, ami a szervezési költségek egy részét biztosan fedezné, így nem csak maga a játék lenne free, hanem a TI is egy részbem crowd funded esemény lenne. E-sport mérföldkő az tuti

ígyvanferi: a 2,25x BP 8 euróért, három hónapra, (plusz a courier és az a kis lexikon) most a legjobb ajánlat. Legköltséghatékonyabb BP növelés, és ha eladod a couriert és/vagy a BP bonust (vagy beaktiválod és tolod rendesen, akkor a dropokból) lazán vissza is jöhet az a 8 euró.
Én mindenesetre még nem költöttem semmire a dotában, most így úgy érzem hozzájárultam a dologhoz, és még kaptam is érte egy kis kedvességet. Valve tudja mi kell a népnek

Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Le Mans Ultimate
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest