Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Egész jó kínai komentárral nézni az eastern qualifiert... A hősök nevét értem

-
Иван
őstag
válasz
tikshow
üzenetére
* Iron branches now stack.
* PL being STR hero.
* PL STR gain increased to 7.
* Now only a limited number of heroes are accessible for a week. For full hero pool use in-game money earned through played matches or buy at steam store for permanent access.
* New developer: Penndragon.SZERK
Poénok nagy része reddit ihletésű.SZERK2:
tikshow: Wr agi? Lehet. De azért dota elég nagy részt van balanszolva aközött, hogy ki milyen fő stattal rendelkezik. WR agi számomra így papíron túl jó lesz. Már eleve az egyik legsokoldalúbb hős. -
Иван
őstag
válasz
themccormic
üzenetére
Ennyi lesz a 6.78? Ezek közül egyedül a bottlecrow ami érdekes. Azt hittem azért mondjuk nyxet javítják.
Meg azt a bugot, amikor a PL nem nyer.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Иван
őstag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Balanar
elég gyakranSZERK: néha van. Amúgy Lanaya is kevésszer van mostanság. Bottle crow miatt eltűntek a hagyományos(abb) mid pickek, mert egy magnus is csak beáll és spameli a shockwavet. Kár értük.Én az igazi, skilles invoker midet is hiányolom. Egy sick invo play nagyon látványos volt.
-
Иван
őstag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Több doomot akarok látni amúgy. Ledoomolt puck/rubick a világ legszomorúbb látványai.
-
-
Иван
őstag
válasz
themccormic
üzenetére
Nekem is szénné laggolt, kb a chatben mindneki slideshowra panaszkodott.
Amúgy purge jó kommentár, én nagyon bírom az arcot. "Hey guys, you requested to play "xyz" hero last night, so today I randomed him". Sztem ő lenne az a személyiség, akivel beszélgetnék dota közéletből.
Plexi: szerintem nem a drow miatt nyertek. Magnus a végén rakott jó ultit, doom is jól tolta. Az volt a taktikájuk, hogy hamar befejezik a játékot, és be is lett. 40. perc után AM megeszi drowt reggelire.
-
Plexicushio
senior tag
MoM -os Traxi rampage a végén befigyelt, de sokat nem ért a játék alatt - megint.

-
törölt tag
válasz
themccormic
üzenetére
Váltottam, és erre meg éppen nincsen semmi

-
törölt tag
válasz
themccormic
üzenetére
+ laggol az egész.
-
themccormic
tag
válasz
Plexicushio
üzenetére
ahh ilyen jó pickek erre purge kommentál

-
törölt tag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Ezt néznem kell

-
Plexicushio
senior tag
Rising Stars GAming vs Ratles Gaming: NS / Traxex, Doom pickek

-
törölt tag
Az, hogy hova rakja ki, az az ő dolga, egyébként magyarázd már el nekem, hogy mégis hogyan szólsz neki, hogy menjen el midről, ha nem ért angolul? (if you know what nation i mean).
A lényege ennek az egésznek, hogy a pudge feedelt, lehet első játéka volt, ki tudja, ha első játék, akkor tényleg nem kéne reportoltatni , és szépen elmondani neki, hogy menjen máshova, átveszi valaki tőle a midet.Csak hát itt jön a cyka része a dolognak.+ belerohan creep rohamba, és meghal, nem hookol stb...Ez az ő hibája bárhogy is nézzük.
-
rt06
veterán
válasz
üzenetére
es attol, hogy egy (tobb) forumon mutogatod, kinek lesz jobb? marmint azt leszamitva, aki mutogatja,. mert kevesbe erzi magat luzernek
ilyenkor a megoldas jatek kozben elmondani, mit csinaljon, mit ne csinaljon, esetleg elzavarni masik lane-re es atvenni a helyetpersze ezzel szemben inkabb csak az egymasra mutogatas megy, meg a masik csapatnal report kovetelese, ami azok jatekat is el tudja baszni, akik amugy nem lennenek kozvetlenul erintettek az illeto hibajaban
-
rt06
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
azaz, batoritsuk csak, hogy ne csak ingame, de itt is mutogasson, hogy "de a masik miatt volt"
-
válasz
themccormic
üzenetére
Lál, köszi.
Itt nem is kerestem.
-
Pocok256
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Szerintem konstruktivan szóltam hozzá ilyen esetekben szerintem a kani generációhoz hasonlítani engem igen negatív lenne, bár igaz ami igaz kani adminságom nyomot hagyott rajtam de na ...

(#4370) D1Rect
Igen a mask volt nálam is legfőképpen ami kicsit mindfuck item. Többit ahogy mondod még el lehet fogadni linkenre írtam is hogy jó item csak én személy szerint nem szeretem ennyi. -
Hol lehet megnézni a képességek sebzés típusát?(magic, phys, pure, etc)
(#4358) Pocok256: Sztem egyedül a maskba lehet belekötni, ha dps-re mész rögtön, a hangya nagyon törékeny. PMS + Linken sztem teljesen jó.
Magam részéről a PMS-től olyan nehezen válok meg mint a magic sticktől.

-
Иван
őstag
Lejárt szerk idő:
Ezeket a hősöket azért nem látni, mert vagy nincsenek benne a mostani stratégiákban, vagy mert csak szimplán vannak náluk jobb pickek. Huskarnal meg BS-nél vannak jobb carryt, medusának több item és farm kell, mint egy másik carrynek stb.
Bár medusát egyszer kihozhatná valaki, mint spectrét, hátha többet szerepelne.
-
-
kretenallat
senior tag
kíváncsi vagyok, hogy a TI3 alatt milyen nézőszámok lesznek, ha már most is nehézkes spectelni egy-egy meccset. addigra remélem erősebb rendszert pakolnak alá, mert vicc, h néha lemaradok húsz percről, mert nem enged csatlakozni.
egyébként mostanában egész változatos pickeket lehet látni kisebb-nagyobb versenyeken. mondjuk a navi tusk pickjét öröm volt nézni.
mik azok a hősök, amiket egyáltalán nem látni? (a navi a tuskaros meccsen kihozott egy snipert, az elején szétgyilkolták, erre mit rakott vele? blink daggert...) plusz pont, ha meg tudjátok mondani, hogy miért nem hozzák az adott hőst.
-
-conrad-
addikt
Bementem párszor de belerohant a creep tömegbe torony alatt és nem lehetett vele összedolgozni, hookot felejtsd el.

Nem azért halt folyton mert betolták midet hanem mert fingva berohant 4 ember közé és meghalt azonnal, nem értette miért csinálja rosszul.Miden végül cseréltem vele mert nagyon nem ment neki de nekem már csak a deny tower maradt, meg próbáltam visszaszorítani necro-t de addigra felhízott. Persze miden én sem vagyok jó, nem megy rutinból a rune-spawn keresés meg ilyesmi, ezért megyek mindig long lane-re.

-
rt06
veterán
válasz
-conrad-
üzenetére
azt nem a te esetedre irtam - nem is allna meg itt a helyet - csak valoban az a "kedvencem"
a te esetedben sokkal inkabb merul fel az a kerdes, hogy ha valoban ennyire nem ment neki a mid, miert nem mentel be pl pont te, vagy fixen helyet cserelni, vagy csak idonkent meglepni necro-t
mert igaz, hogy naluk necro halt a legtobbet, de az is nagyon keves, sokkal jobban kellett volna segiteni pudge-ot -
-conrad-
addikt
Az én esetemnél maradva csak annyit fűznék hozzá, hogy pudge ne számítson már supportnak, szerintem joggal háborodott fel a banda... illetve nem baj az, ha valaki nem játszik ügyesen, mert én is kezdő vagyok de nem is mennék pudge-val az biztos, inkább egyszerűbb herokkal tanulok.
És persze nem ismerte be hogy elbaszta ez van, hanem mindenki más tehetett róla csak ő nem, ez nyomta le a biztosítékot a legtöbbünknél. -
xuldar
addikt
válasz
-conrad-
üzenetére
Én ezt még megtromfolnám azzal, hogy rengeteg ulti átmegy a bkb.n is, míg a linken megfogja. A kettő együtt már brutál védelem, a bkb-n átmenő ultikat leejti a linken. A kettő együtt egész jó damage-t és hp-t is ad. Persze a hangya rendkívül farmfüggő, lehet menni pure damage-re is, de akkor nagyon kell védeni a seggét a rengeteg disable ellen, mert egyetlen hex vagy felütés alatt le lehet varrni az 1000 hp-ját.
A múltkor néztem valami nagyobb meccset, ott is linkent tettek neki első major itemnek.
Maradjunk annyiban, hogy szitufüggő a dolog, ha nincs az ellennél stun/hex, akkor lehet menni egyből pure damage-re. Ha van, akkor viszont muszáj venni valamit, mert a sukuchi meg a time lapse kevés.Lol: nekem is 15 halál a rekordom

-
rt06
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
lehet hallottad mar azt a szolast, hogy "a csapatmunka lenyege, hogy mindig van kit hibaztatni"
en szemely szerint akkor szoktam feladni egy meccset (olykor abandon-nal is), amikor a jatekosok elkezdenek egymasra mutogatni, es idejuk nagy reszet az teszi ki, hogy a masik hibait soroljak, nem pedig az, hogy a jatekkal foglalkoznak (fuggetlenul attol, hogy a meccs akar siman mentheto)
es igaz, itt meg alap is lenne hozza, mert pudge valoban rendkivul szar volt, de lassuk be, az egesz csapatrol elmondhato, hogy nem voltak a helyzet magaslatana kedvencem peldaul az, mikor a carry 5-20-0-ban osztja a support-ot 0-10-30-cal (kitalalt szamok), hogy ehh, mocsok feeder, mert egy killje sincs, es miatta bukjak a meccset....
p.s.: a linken 174-es gpm-ed van, a 26+262 az xp/m
-
-conrad-
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Mi nem tetszik?
Lifesteal nyilván nem kellene alapból de tolták a lane-t ezerrel illetve silencer volt nálam így folyamatosan leszívta a hp-m így vettem egyet semmint folyton rohantam volna vissza potionért. Ezért tettem shieldet is, mert az elején még manaprobléma van akkor meg nem tudok folyton eltűnni inkább hagyom hadd üssön 1-2x a creep/hero ha nincs más, meghagytam a manám arra mikor rámrohantak.
Ha nem feedelik szarrá a másik 2 lane-t (necro mid, axe top) akkor eladtam volna midgame a shieldet meg a maskot, és veszek MKB-t.Cipő, bot egyértelmű, sphere pedig minden build guide-ben core item, szerintem is remek item. Van manaregen amivel kb. CD-re lehet tolni a shukuchi-t vele mert regenel annyi manát.
Lategame MKB illetve butterfly amit meg szoktam venni vele.
BKB-t biztosan nem erőltetném vele, a sphere megfog egy spellt ami teljesen elég, úgyis folyton stealthelsz vele.
Dehát persze mindenki úgy játszik ahogy akar, nem hinném hogy rajtam múlott a meccs, mikor nem cseszi el egy komplett idióta valamelyik lane-t akkor ált. nyerni szoktuk a meccset ha weaverrel megyek és ugyanígy építkezek (sphere majd MKB).
-
Pocok256
veterán
Na de, hogy ki is fejtsem mert lehet nem nekem van igazam, de !
Egy hangya többségére hard carry szerepet tölt ki akinek így a segge alá van rakva minden legalábbis supportoktól elvárható lenne ez. Emiatt az első 10-15 percben képtelenek legankelni hisz rommá van wardolva a farm helye, így időben el tud menekülni. Ergo vanguard fölösleges mert az kifejezetten az az item ami kb az első 15-20 percben ér valamit, utána már igencsak poor item, remélem ezt nem kell magyaráznom miért.
Linken ! Esetleg még jó is lehetne de ez nagyon erősen szituáció függő és én inkább a bkb híve vagyok minden téren. Miért is ? Legtöbb esetben 5v5 avagy 4v5 csatákban dől e a játék ahol kb 5-30 másodpercig tart a dara és ez idő alatt a bkb tud a legjobb védelmet adni. Linken levéd egy spellt míg a bkb jóval többet segít neked egy csata alatt és mivel te vagy a hard carry és neked kell a dmg t kiosztanod az a feladatod ezek mellé, hogy minél kevesebb időt tölts cc ben és ezt véleményem szerint a bkb sokkal jobban szolgálja.
Persze az egész ott kezdődik, hogy a hangyának van két irdatlan erős védekező skillje ezért jó helyezkedéssel szinte lehetetlen megfogni. Ergo fölösleges neki a defensive item konkrétan mass dps tud lenni emiatt sem szeretem se a vangut se a linkent. Ez nem egy sniper aki semmivel sem tudja megvédeni magát. Van két rohadt erős escape abija amit még nem is nehéz használni szóval véleményem szerint igen durván speciális eset kell ahhoz, hogy a hangyát vangura avagy linkenre farmoltassuk. Nem mellesleg mivel leszögeztük, hogy hangyácska hard carry ezért egy ilyen item kifarmolása rengeteg időt és pénzt vesz el előlünk míg ha az ellenfél hard carry je nem így tesz és ő dps t rak akkor sokkal jobban jár. Képzeljük el a szitut nekünk van egy linkenünk az ellenfél naixnak meg egy plate mail armletje avagy a ellenfél svenjének egy crystalis mom avagy csak egy bkb mom ja van ... Nem kétséges melyik dps tud majd egy csatában több sebzést kiosztani... Míg ha egy linken helyett mkb -t veszünk máris sokkal jobban járunk. Persze ha van ellenünk egy lion akkor kell a hp, de azt érdemesebb kb 2 WB ből + STR es PT -ből kinyerni mint egy Linkenből.
-
Pocok256
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hát az a vangus hangya is adja

Mentségetekre legyen mondva ezek csak pubok ahol a társaitoknak halvány lila gőze sincs mi lenne a szerepe
Ezért néha kellenek az ilyen foygatékos itemek mint a linken meg a vangu. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Nem tudom mit cukkoljátok. Megmutatta, hogy mennyit halt a hülye Pudge, erre minden más apróságon fennakadtok, még ha vicceskedve is. Szar meccs volt, ilyenkor én is elveszítem néha a lelkesedésem, és nem töröm magam. Tessék, itt egy Weaver tőlem 262 GPM-mel.
Egyébként max. a lifesteal kifogásolhatod nála, más kivetnivalót nem látok. Az tény, hogy hülyeség, de nem lesz tőle az egész build kritikán aluli. -
-conrad-
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Midre ment, meghalt ezerszer, egyetlen egy hook, de egyetlen sem! jött neki össze, akkor sem ha ott állt mellette kvázi mozdulatlanul az ellen.. persze mindenki hülye volt, mert ő lett midre küldve. Persze ő akart oda menni utána meg WR-nek mondta, hogy ő volt a hibás mert nem váltotta le.
vége felé 12/0-ás stattal ment WR és mondták, hogy lol első halála most volt neki (mert prophet bezárta axe-val a fák közé).. erre csak annyit írtam be, hogy "i wonder that pudge didnt teamkilled her until now..."

Necroval nem bírt amúgy miden, senki nem piszkálta másik lane-ről.
-
szilva01
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
dotabuff szerint nekem is 15, én kanin apem kokban voltam nagy feeder

szerk.: a maelk award-hoz nem szabad ölni sem
-
Plexicushio
senior tag
AL Spectrével jelenleg szééétveri a mouzt.

Jó, nem ennyire egyértelmű
-
-conrad-
addikt

(pudge) -
Plexicushio
senior tag
Volt Spectre korábban is (persze "csak" az Alliance-től) néhány hete

Egy kis buff megteszi a 6.78-ban majd a hatását, no meg a Rage nerf.
-
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Spectre picknek örülök. Kb az elmúlt egy hetet leszámítva nem láttam soha.
Mellesleg meg az európai pickek és banok is elég unalmasak: Wisp/bat mindig ban, a pickenél is ugyan az a 20 hős megy rotálban.
Nagyon beállt a meta, kell a 6.78.
-
-conrad-
addikt
haldoklik a steam? market nem megy, a játékba sem enged be "conn. to the d2 network" üzenetet pörget csak.
-
szilva01
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
kínaiak

-
ígyvanferi
addikt
Remek pickekkel örvendeztettek meg a VG - Rattlesnake meccsen minket a srácok: 3 Spectre, 3 DS, 3 Clock, 2 QoP, 2 jugger, 2 Skywrath, 2 Lone Druid, 2 SD. Roppant változatos három game volt.
De legalább jó úton haladok a most banned hero prediction 3 pontjának behúzása felé a Lifestealerrel.
-
-conrad-
addikt
először csak egy bracer receptet vett meg és elindult, majd azért vett 2 köteg rőzsét is, a végén visszament a többi “összetevőért” is...
-
Plexicushio
senior tag
Azért a pénzért már kapni egy Yashát.

Főleg az FS nerf óta nem venném meg neki. -
Pocok256
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Konkrétan Fázis csuka alap item neki majd BKB és valami életet adó cumó esetleg egy Heaven's Halberd. DMG van alapból neki a skillje miatt azt nagyon nem kell tolni az elején. Ez a 3 item megvan kb a 25. percre simán ezután meg ahogy akarod assa buriza mjolnir mkb deso amit csak akarsz kb.
Force staffos BS pubba nevetgélni viccces, de gyakorlatilag semmit nem ér.
-
Иван
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Shadow Blade - core on every hero.

Persze. PMS-t eladod és lehetett vna helyére még DMG itemet. MKB. SNY helyett manta vagy butterfly.
5k fölött kimaxolva pedig nincs mese, kell a rapier.
SZERK
Xuldar: slark abszurdan jó snowball hero szerintem. -
xuldar
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Úgy működik, hogy amikor megnyomod, onnan kezdve 1,5mp múlva _minden_ negatív buffot, stunt, szriszart levesz rólad, akármi is legyen rajtad. Mondjuk a doomot nem tudom, de minden másra jó, ha megfelelő ütemben nyomod. Stunra, purge-re, hexre, mindenre. Engem rendszeresen kiégetnek vele, ha várok, akkor is tuti pont a stunom/lassításom/dustom előtt nyomják el. Ha megfelelő játékos játszik Slarkkal, csak gemmel lehet ellene boldogulni. Ráadásul a Dark pact cd-je is nevetségesen kicsi.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én a Bashert szeretem rajta még, mondjuk nagyon keveset játszottam vele.
-
Huhh az előbb toltam egy BS meccset, kb 5 meccs van benne, hát az elején elrontottam a jungle-t, mondom megyek lane-re mert a topos nyavajgott, hát az se jött össze... Vissza jungle, farm gyorsan.
GO gang, hát nem sok híja volt, hogy gg-zett a csapatunk. Fordítottunk, szép volt. VOlt 5k-m és azt se tudtam mit tegyek ki vele.
Autoattackja elég durva meg a passzív a healel elég durva, pedig nem is tudok vele játszani. 
Power Treads, Force Staff, Shadow Blade, Sange&Yasha, Poor Man's Shield, Mjollnier.
Mit kellett volna még kirakni?Radiance-t írnak a guild-ok, Vlagy-it, Armlet-et esetleg még Desot láttam. Esetleg a Desot kirakni lett volna értelme szerintem...
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
Értem-értem.
Ezt meg most láttam egy másik topikban, de nagyon igaz, sokszor érzem ezt.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nyomogathatod, de nem fog reagálni.

Persze jól időben kell elnyomni, 2 mp a késés - mind game
Ha már bekaptad a stunt, de nem nyomtál rá, akkor max. Enigma bénítását lehet vele hatástalanítani két stun között, de addigra majd hogy le is járna az egész időtartama, max egyet lehetne vele megúszni. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
Ez értem (vagyis lehet, hogy nem értem), de ez egyúttal azt jelenti, hogy stunban állva is nyomogathatom? Vagy csak olyan módon, ahogy leírtam, megelőző jelleggel, ha már megy a folyamat és akkor kapok stunt, hexet, akkor szed ki belőle.
-
Plexicushio
senior tag
Levesz rólad minden disable-t (stun,hex) / negatív effektet.
Doommal nem tudom mi a helyzet. -
ígyvanferi
addikt
Slarkkal nem szoktam játszani (olyannyira nem, hogy itt a 2-ben ez volt az első vele), de most őt dobta a gép. Elég jól ment, jó volt a csapat, nem is ez a lényeg.
Ha jól érzékeltem, jó időben nyomva a Dark Pactet, egy stun durationjét is lerövidíthetem? Konkrétan Ogre stun volt, mielőtt bekaptam volna, elnyomtam, és úgy tűnt, hogy a Dark Pact delay-e után már mehetek is tovább. Persze lehet, hogy csak azt a 1,5 seces stunt néztem be. -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
weaver germinate attack-ja proccolja mkb-t?
Egyik guide-t néztem ahol core item a mkb mert proccol rá (comment alapján) de a skill leírásában az van, hogy a spec attack modifierek nem proccolnak vele. -
szilva01
őstag
válasz
themccormic
üzenetére
Szegény singnek nem jön össze ez a csapatosdi

-
themccormic
tag
válasz
üzenetére
csak amit mini is leírt. az elején sing volt a captain, beszélt, irányított stb, egyből nyert is egy ligát a csapat. utána ugy gondolták jobb lesz ha waga irányít, de ő meg se szólalt, singnek se volt kedve kapitányoskodni mivel nem tud annyira figyelni akkor a gamere, főleg hogy waga szar volt mint carry singnek át kellett vennie. így nem volt kommunikáció a csapatban. mini megpróbálta átvenni a captain szerepét de nem ment neki, mindent elbuktak és selecttel ugy döntöttek hogy kilépnek.
-
törölt tag
válasz
themccormic
üzenetére
Lehet tudni, mi volt a probléma a csapaton belül?
-
themccormic
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
sajnos már az első pár hét után várható volt

-
törölt tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Gyerünk!Fiatal sárkány!

-
ígyvanferi
addikt
Select és Mini továbbállt a Qpandáktól. Úgy érzem, itt az én időm...
-
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Újból kiderült, hogy Brood egy trash tier pick.
Meglepődtem.

-
ígyvanferi
addikt
Hát a svédek hülyét csináltak a kínaiakból Kínában. Ennek azért örülök. Tudom, az Internationalig még sok víz lefolyik a Sárga-folyón, kétszer megkerüljük a Napot, választások lesznek, talán még a hóhatár is lejjebb húzódik, de mindenképp bizakodásra ad okot.
-
cashback
őstag
58db ládát cserélnék TF2-es cuccokra. Egyben.
-
Mennyi eséllyel esik rare?
Most egymás után 2 játékban esett 2 rare.
-
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Fene se tudja, az LGD-ről se tételezte fel senki, hogy pubstompokat nyomnak. ZSMJ csapatáról se hitték, hogy nyerhetnek az LGD ellen.
Angolul beszélőknek. Nagyon érdekes vélemények vannak a két stílusról és metáról, azok ütközéseiről, magáról az egész jelenségről.
Én mindenesetre nem tennék olyan kijelentéseket, hogy tuti XY nyer a TI3-on. Addig még majdnem 3 hónap van, jönni fog ki egy 6.78. Maga az idő is még nagyon sok felkészülésre ad időt. Kínaiak is kitalálhatnak sok mindent, az Alliance szét is eshet. Maga a 6.78 is könnyen lehet, hogy egy teljesen új metát eredményez. Ha ez így van, és sok top tier pick/ban változik, akkor az ehhez való alkalmazkodás is sokat jelenthet.
Az egyik komment írójával azonban egyetértek: az európai dota fejlődése az elmúlt egy évben nagyon gyorsult és fejlődött, hála a sok-sok tournamentnek és egyáltalán a játék egyre erősebb terjedésének. Valószínű a kínai és a nyugati szint között ment össze a szakadék.
-
Plexicushio
senior tag
Tavaly nyáron a Na`Vi mélyponton, a szétesés szélén állt, aztán láttuk, hogy mit alakítottak a TI-n, főleg kevéske négynapos bootcamp-el. Mint mondani szokták, 1 LAN win >>> 3 online win
Szerintem nyomás alatt az Európai csapatok közül a legjobban ők teljesítenek, az pedig lesz bőven a TI3 alatt, az én tippem a 3.hely az Alliance számára ott. -
Plexicushio
senior tag
IG = Trash Tier

-
tikshow
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Pontosan.
-
Иван
őstag
És alliance megverte IG-t, így ők esnek ki először.
Eurodoto best doto.Nagyon nagy

-
pethYeti
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Volt egy wisp aki tinyval jött folyamatosan, én küldtem a clockkal a rakétákat és volt minimális farmom így is, szóval nem értem, de mindegy loss lett, ez a szerencséje...
-
pethYeti
addikt
Az milyen már hogy egy 1óra 33 perces meccs, után kapok egy abandont mert vagy fél óráig védtem az árva ancinetünket....
Ami meg érdekes hogy a match historyban megjelent mint abandon, de a profilomba úgyan úgy maradt az 1 össz. abandonom.
-
Иван
őstag
Lol, LGD - DK 33 - 4. ma az LGD kínai részlege nagyon formában van

-
Иван
őstag
válasz
szilva01
üzenetére
Actually, az ellmúlt 3 napban volt 2 spectre pick Az egyik most 1-19-ben LGD Ig ellen. HAJRÁ LGD!
-
xuldar
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Megnéztem a meccset. Ha jól láttam, a NaVi itt még a klasszikus felállásban nyomta. Mindenesetre már az 5. perctől látszott, ki fogja nyerni, a hangya egyszerűen nem volt elég acélos ellenük.
Tudtuk, hogy a Spectre brutál tank, de ez már túlzás volt, hogy 4en ütik és túléli. Talán még a Bristle tankosabb nála a megfelelő cuccokkal, de többet nem is tudnék mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

biztos megint lesz vagy 3 A4-es oldalnyi changelog

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Doom sokkal inkább életképes pick volt, sok szerepet lehet vele játszani. Maga, Nyx, KotL trió túl erős, ők vitték el a gémet