- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Nekem TP7 ment 2k és 2k3 alatt is. Csak 2k3 alatt van egy érdekes hibája, azt játsza, hogy úgy csinál mintha nyomva tartanám a shiftet
-
Hequila
őstag
Nem tudja valaki, hogy pascalban be lehet-e kapcsolni valamiféle időmérőt? Olyasmire gondolok, hogy azt a delta t -t méri, ami két ''sor'' között telik el.
-
Edgeri
senior tag
Sziasztok!
7.0-am van. Nekem csak kis ablakban hajlandó elindulni. Ha full screen-re rakom meghal, sípol és kilép. Kis ablakban pedig nem hajlandó szinte semmi működni (funkció bill.-ük, egér, fájlnyitás). Ezért vagyok bajban :((( -
PetruZ
csendes tag
A TP 7.0 _biztosan_ működik W2K_HU alatt, nekem megy. Igaz, picit bizonytalan a fájlműveleti kérdésekben (pl. hajlamos elfelejteni a crt update -ot, ha blockread/blockwrite -ot használsz, bármilyen crt használat összegányolja az IDE felületét is, stb.) és a W95/98 alatt működő DOS7 (hosszú fájlnevek) unit nem működik alatta. De egyébként korrektül megy, fordít, fut, stb.
-
Edgeri
senior tag
Üdv!
DOS emulatort keresek. VMware kizárva. Így is van ötleted?
TP kérdés? Hogyan lehet életre csiszolni Win 2000 alatt? Ugyanis nem fut ilyen oprsz mellett. Valami ötlet? Esetleg verzió ajánlás?
Köszi,
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Milyen routert?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest