- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Dalamar
csendes tag
Csatlakozom localhost-hoz! Miért is veszne el?? Ha formázod akkor biztos! Konvertálásnál viszont tuti nem!
-
Dalamar
csendes tag
Nem fognak sérülni az adatok! kérdés hogy van e helyed a pertíció létrehozására! Ha nem akkor jönnek az ilyen kis utilok mint pl a part. magic!
Ha van akkor tényleg ne csinálj nagy partíciót! Bár vannak új dos verziók, amelyek elvileg valamilyen módon látják a nagyobbakat.
Az XP-s partíciót eddig nem sértette meg más! De az XP igen mást :((
Ha nagyon nincs más akkor be valamilyen linux-os sysdiskkel és cfdisk vagy valami hasonló!
Linuxba olyan partíciót hozol létre magadnak amilyet akarsz! Hoztam már létre benne DOS-os part. is és működött!
Tehát sok szerencsét! -
Dalamar
csendes tag
üdv!
Nos! Ez elég érdekes párosítás! :D
Boot managerek közül bőven válogathatsz! Én spec a GRUB-ot ajánlanám! Linuxos kollégáknak ismerős lehet! Persze nem kell linux hozzá ha nem szeretnél! Maga a bootmgr és telepíthatő és confogolható! Szentem nem nehéz
http://sdb.suse.de/hu/sdb/html/keylist.BOOTMANAGER.html
itt találsz magadnak dolgokat!
vagy:
www.terra.es/personal7/sdr43s1/grub.boot.manager.html
Mindezzel csak egy kis problema van! Az XP előszeretettel vágja szét telepítés közben a többi partíciót! Okát még nem tudom, nem foglalkoztam vele (1db linux bánja :D )! De könnyen kikerülheted ha azt telepíted először!
Ennyit tudtam segíteni!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest