Új hozzászólás Aktív témák

• Segal

veterán

válasz heavygrip #2355 üzenetére

Így elsőre egyetlen extra életem sem maradt, de második nekifutásra szerintem 5-6 extra élet megoldható lehetne. Itt leginkább azzal van a baj hogy ugye 3x kéne alapesetben kábítani.
    Ebből rögtön az elején ad egyet az lényegében sima ügy. A második is elég sokszor megvan és innentől kezdődnek a gondok, mert már "csak" 1 lenne hátra, de ilyenkor van mindig az hogy ugye közelebb megyek hogy adja a zöldet, de mintha az istennek sem akarná beadni hanem csak csapkod meg a pajzsát lökdösi és előbbb-utóbb mindig eltalál és kijövök az 1 kábítós életcsíkból. Ez még nem is lenne hatalmas probléma mert pl Zero videójában is láttam, hogy még őt is eltalálta akkor miért pont engem ne tudna eltalálni, de egyszerűen játszuk oda-vissza ezt az x szintig le tudom sebezni, de utána vissza tud töltődni 1 kábítás fölé és sohasem érem el a glory kill szintet.
    Az idők végtelenségéig püfölhetjük egymást ő sem tud megölni engem meg én sem őt...
    Tehát a legnagyobb probléma hogy nem tudom megfelelően kikerülni a támadásait.
    Holnap azért megpróbálom újra :K

Új hozzászólás Aktív témák