Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Horbal
őstag
Hát igen, még én se fejeztem be sőtt, valahol az elején lehetek még, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy benyomjam. Sajna az első de faja rémisztő, hú de szép után, most kb itt tartok: uncsi, még most is befosok néha, de már tudom, hogy úgy is hátúlról jönnek a monszták na mindegy.
Eddig kb ennyi a véleményem: nem áll másból:
folyosó, folyosó, folyosó, folyosó, fosás, folyosó, folyosó, folyosó, fosás, PDA, videjó (csupa baromság), hol van lőszer, hol van kaja, folyosó, folyosó, folyosó, mi a rosseb ez már megint, fosás, folyosó, folyosó, folyosó, PDA, elfogyott a skuló, láncfűrész rulez, folyosó, folyosó, stb:DDD :(
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest