Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
Sziasztok,
Egy jó barátom keresett meg az alábbi problémájával, melyben sajnos én sem vagyok szaki.
Webshopot szeretne nyitni. Adatok, képek, egyebek megvannak, továbbá:
-Regisztráltatott egy domain-t + hozzá tárhelyet, legyen ez domain.hu
-Vásárolt egy webshop-gyártó cégtől egy webshopot, melyet a cég a saját aldomainjeként kezel. Legyen ez domain.webshop.huA probléma az, hogy a domain.hu lekérdezésre nyilván a saját tárhely index.html-t fogja a böngésző visszaadni.
Ezt sikerült is tegnap orvosolnom, a domain admin felületén egy CNAME bejegyzéssel. (nem lehet újat létrehozni, így a meglévőt módosítottam domain.webshop.hu-ra) Továbbá a webshop admin oldalon is létre kellett hozni átirányítást visszafelé.Ezzel a www-s átirányítás szépen működik. A www nélkülit ideiglenesen egy html head-be írt meta értékkel tettem meg. Nyilván erre a domain.hu regisztrátort kellene megkérni hogy virtualhost-al tegye helyre. (ezt jól látom?)
A két kérdésem:
1.: Ha pályázna az ismerősöm google indexelésre, esetleg a későbbiekben optimalizálásra, akkor milyen esélyekkel indul? A domain.hu mögött lévő árva index.html-t fogja indexelni a google, vagy a domain.webshop.hu-t? Gondolom pár napon belül kiderül..2.:Érdemes lenne inkább a domain-t átvinni a webshop.hu-hoz? Elvileg nem hostingolnak, regisztrációt külsősökkel tudnak intéztetni.
Köszönöm előre is!
udv
letix
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fujifilm X
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Microsoft Excel topic
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest