Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Armahun #1409 üzenetére
én könnyesre röhögtem a szemem ezen... most volt időm megnézni a feliratosat az indavideón.
szerintem jó volt.SPOILER
ahogy a doki próbálta megérteni az emberek párkapcsolati szokásait, meg ahogy fordított helyzet volt: klárika hazai pályán, doki vendégként. rotfl.
mondjuk volt benne pár logikai bakugrás, beesik Klárika, hogy menjenek, erre a doki azt mondja, hogy nem lehet. egy időgéppel???
zsémbelt, mint egy vén szatyor -
bambano
titán
válasz
Alexios #1377 üzenetére
nem is emlékszem olyan évadra, ami kifejezetten gyerekeknek szólt volna.
egy-egy karácsonyspecial esetleg... de magyarázd meg a kölöknek, hogy a fák beköltöztek anyuka fejébe, utána leszállt egy liberátor a mezőre... olyan ez, mint a harry potter, az első évad (esetleg a második is) tök szirupos gyerekmese, az utolsó meg kőkemény dark horror volt...valami régi, valami új, valami kék...
hallod-e te furcsa ember, kééésel az esküvőőőmrőőőől -
bambano
titán
válasz
janos666 #1269 üzenetére
SPOILER
az már önmagában vicces szerintem, hogy teljesen modernizálják a tardist, végre klavival, parancsokkal vezérlik, néha taperolják, és közben nem kell tűzoltócsapot, wc lehúzót és régi londoni metró vezetőkarjait rángatni, de azé' csak felszereltek egy táblát, krétával....
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #1242 üzenetére
-
-
bambano
titán
válasz
spammer #1168 üzenetére
értem, de két doki, akik szerintetek jó doki, skót, tehát nekik nem akkora megtiszteltetés, mint ecclestonnak.
különben meg mellébeszélés az egész, a sorok között nem arról szól a vita, hogy ki skót meg ki angol, hanem arról, hogy szerintem helytelen tényként elküldeni a francba az egyiket, meg azt kívánni neki, hogy rohadjon meg. minimum udvariatlanság.
Ecclestonben volt egy adag lenézés az emberek felé, néha emlegette, hogy "ti, emberek", ami teljesen helyénvaló meglátás egy időlord és egy ember között.
-
bambano
titán
"Egy igazi angol szerintem soha nagyobb megtiszteltetésben nem részesülhet, mint hogy kiválasszák Doktornak.": jaja, tökéletesen igazad van. oh wait:
Christopher Eccleston Born: February 16, 1964 in Salford, Lancashire, England
David Tennant Born: April 18, 1971 in Bathgate, West Lothian, Scotland
Peter Capaldi Born: April 14, 1958 in Glasgow, Scotland
Karen Gillan Born: November 28, 1987 in Inverness, Scotland
John Barrowman Born: March 11, 1967 in Mount Vernon, Glasgow, Scotland -
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #1158 üzenetére
az egyik legjobb doki volt.
-
bambano
titán
közben nézem néha a két pasit, csárlina rose olyan, mint a dokinak a dalekok...
-
bambano
titán
de legalább már tudjuk, miért lép le a sorozatból. /Klárika/
-
bambano
titán
ugye nem ez a túlszoláriumozott linda lesz a következő útitársa?
-
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #990 üzenetére
-1
[SPOILER]
teljesen katyvasz volt szerintem. a szereplők már találkoztak korábbi évadokban, most mégis úgy csinálnak, mint ha először látnák egymást
[/SPOILER]
-
bambano
titán
belenézek már ebbe az eredeti dokiba.. viszlát májusban
-
bambano
titán
válasz
k.kristof #629 üzenetére
ez igaz, csak amióta a dokit nézem, az a tendencia, hogy fiatalodik és frissül a széria.
na most ebben lépnek egy bazi nagyot hátrafelé. megtört a tendencia.szerk: John Hurt meg inkább volt egy special guest star, mint egy teljes évados doki... ráadásul ha úgy tekintjük, hogy egy régi doki, csak az idővonal buherálása miatt került ide, akkor illik is abba a képbe, hogy régen öregek, most fiatalok, közben egyenletesen fiatalodó dokik.
-
bambano
titán
válasz
k.kristof #622 üzenetére
Születési dátumok:
Capaldi 1958. 04. 14.
Tennant 1971. 04. 18.
Smith 1982. 10.28.Na ennyire nagypapás Capaldi, ha összejön az első randija, simán lehetne Smith apja.
Smith inkább volt egy ilyen egész világon elfogadható, egy fiú a grundról, közülünk típus, Capaldi meg egy idős angol úr, a rigolyáival meg a komornyikjával típus, aki még mindig azt hiszi, hogy Angliának van egy nagy gyarmatbirodalma.Már a nyitása se tetszett, hogy nem tudja vezetni azt az izét...
-
bambano
titán
én is ettől a papiságtól félek, mióta csak látni lehetett, hogy ő lesz..
meg hogy túl nagy a korkülönbség a 12. doki és Klára között. inkább Donnát bírnám elképzelni mellé.meg az ilyen mondatoktól félek:
"it's time for the show to flip around a bit...", amit Moffattól idéznek az újság címlapján.ps: remélem, Klárika csak mértékkel erősített csípőre
-
bambano
titán
az a rész, amikor a dokiban Sarah-Jane megint összefut a Dokival, és megtalálja a pincébe leparkolt tardist, az elég epic volt.
Főleg mikor Rose-zal elkezdik kifigurázni a doktort, és úgy röhögnek, hogy nem bírják megcsinálni a feladatot, amit rájuk bízott, de még azt sem bírják elmondani, min röhögnek -
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #569 üzenetére
SPOILER
Előbb előkerült, mint ahogy elveszett volna... ezek a fránya időutazók... sőt, ő gardedámozta össze a szüleit.
-
bambano
titán
szerintem emlékezetes a stílusa, a 9. dokiban volt egy nagy adag lenézés az emberek iránt, ő többször is beszólt nekünk. a 10. dokinál sokkal hangsúlyosabb volt, hogy védeni akarja az emberiséget a különbözőség kiemelésével szemben. A 11. meg lökött volt, mint atom
a fez kúl
A 11. dokinak is volt szerintem csúcspontja, amikor behajtotta a szívességeket és gyakorlatilag a galaxisbeli összes ellensége ott volt az ő oldalán a végső csatában. az, hogy leveszi a csukját és ott áll a fej nélküli szerzetesek között, elég nagy csúcspont. az pech, hogy mégis ellopták a kis Pondot.
"Egyébként ha jól tudom, ő nem is szeret beszélni erről a szerepéről,": nem akarja, hogy beskatulyázzák ebbe a szerepbe. Ezért nem írt alá több évet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest