- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Fél óra és S09E04
-
jonnyjoker01
veterán
"Wait. You are going to go back in time. How do you do that?"
"Extremely well." -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Cyber_Bird #2180 üzenetére
Spoiler taget tudnád használni?
-
jonnyjoker01
veterán
Eddigi 6. évad értékelés & egyebek
Szerintem ez a rész tök jó lett (mondjuk most néztem meg este és a közepénél majdnem elaludtam, kissé lassú volt) egyértelműen jó lett ez a rész, továbbá nem kapkodták el a befejezést sem. Ez a dupla rész így az évad elején szerintem nagyon jóra sikeredett. Missy már megint elmebeteg ami tetszett, de remélem, hogy majd csak később fog már előjönni az évadban mert lassan erőltetettnek néz ki a dolog. Mindenesetre erre az eddigi évad kezdésre 9/10-et adok Sok dolgot megtudtunk a múltról, a dalekekről ez a két rész tele volt poénnal de mellette darkos volt, nekem nagyon tetszett
-1 pont azért, mert sok dolog tök random és nem oda illő.
Szerk kiemeltem a lényeget ha valaki nem szeret olvasni -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Armahun #2101 üzenetére
Kissé beszartam ettől a képtől hallod
Szerintem nem volt olyan rossz ez a rész mint ahogy többen itt hangoztatják, nekem nagyon tetszett.
Mondjuk a végén az a jelenet hogy megöli Davrost nem tudom mennyiben fogja megváltoztatni az évadot, remélem valami war dolog lesz belőle. Sajnáltam Clarat meg igazából Missyt is (hozta a formáját mint mindig, nagyon csípem ) amikor megölték őket a dalekok néztem hogy:
aztán jött a végén az ugyismegmentemmertezdoctorwho jelenet
Én jókat remélek, ez erős évadnyitó volt, az biztos -
jonnyjoker01
veterán
Bakker!
El is felejtettem hogy van új évad
Azonnal nézem meg
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Secunda #2060 üzenetére
Én is valami olyasmire várok, hogy most már lépje át a határokat de tényleg. Olyan igazi univerzum összedöntős rész kéne és nem úgy, hogy az utolsó 10 percben visszaállít mindent. Az "öreges" doktor (Capaldi) pont ide illene. Egész pofás háborút indíthatna Galifrey megkereséséhez.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Cyber_Bird #1996 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
Egy Crying Angels féle horrorjáték klassz lenne
-
jonnyjoker01
veterán
SPO-SPO-SPO-SPOILEEEEER!!!!4444
Nem akarom senki véleményét befolyásolni, de ez egy Inceptionről lemásolt rész volt szinte egy az egyben
Nem lett annyira rossz rész, de azé hát nem is tom... Nincs az a DW feeling. Capaldiről még mindig az a véleményem, hogy kiváló doktor tudna lenni, HA rendes szerep lenne megírva számára. Ez a télapós dolog is elég hülyeség volt, a legvégén a narancs pedig az Inceptionből a pörgettyűt szimbolizálja. Hatalmas kopi. De azért nem lett annyira rossz. 3,5/5.
After-thoughts: be kéne fejezni a koppintást... A 8. évad több részénél is más filmek beütését lehetett érezni... -
jonnyjoker01
veterán
Boldog Karácsonyt!
-
jonnyjoker01
veterán
Ja, akkor más. Azt hittem fiatalabb (8-10) . Kicsit sok benne a ruhátlan jelenet
Ez a The Strain nagyon tetszetős! Mondjuk magamfélétől ez elvárható (szeretem a vírusos, orvosi sci-fi jellegű sorozatokat)
@monstre: Köszönjük ezt az új információt! Azt hittem végleg beszüntetik
-
jonnyjoker01
veterán
Már csak egy vénám van
Viccet félretéve most elvagyok a Game of thrones-al. Régebben nem hittem haveroknak hogy nagyon jó sorozat, most el kezdtem nézni és gyökeresen megváltoztott a véleménem. Van mit bepótolnom, 5 évad, huh...
-
jonnyjoker01
veterán
Koszonom a sorozatajanlasokat en is! Vegre valamit tudok nezni a DW utan!
-
jonnyjoker01
veterán
Hű de dühösek vagyunk Moffatra (én is, egyetértek). Bár mondjuk Harnkessről élete nagyjából össze van foglalva, megvan a halála is, életéről is volt pár rész, meg ott van a Torchwood, ott látunk dolgokat a gyerekkoráról is. Donna nem nagyon érdekel minket, mivel normális lett, annyira nem vagyok kíváncsi arra, hogy mi folyik a munkahelyén, hogyan veszekszik a főnökével és az anyjával.
Marthával még lehetnének érdekes részek, mivel ő még mindig a UNIT tagja (legalábbis legutóbb, amikor találkoztunk még az volt). Meg hát ez egy olyan sorozat, ahol nincs idő minden útitárs életének bemutatására, csak időugrásokkal, ami ugyan az időgéppel nem nehéz, de a doktor ugyebár nem szereti látni megöregedni azt, akit "szeret". Amúgy régen láttunk már UNIT-os katonákat a sorozatban. Talán a 7. évad fináléjában(?).
Bár azért én talán egy részt megnéznék a különböző útitársak életéről. Főleg Donnáról, még valószínűleg (de régen írtam már le ezt a szót valszeg helyett
) vicces is lenne
Más: Vallja be mindenki, hogy Missy volt a legjobb szereplő az évadban
-
jonnyjoker01
veterán
K sorry
-
jonnyjoker01
veterán
Neeee! Könyörgöm SPOILER! Még ez is sok!!!!!!Direkt nem néztem meg!!!
-
jonnyjoker01
veterán
Szpojler
Évadzáró nem volt nagy durranás, szerintem elég gyengére sikeredett, megint nem volt értelme semminek, a Mikulásos téma hülyeség ha csak nem derül ki hogy valami sorozatgyilkos elmebeteg állat a Mikulás. Ebből az évadból a kedvenc karakterem Missy, jópárszor elmosolyodtam az öreglányon, de magának a Mesternek a stílusát még kedveltem anno, valószínűleg ezzel van összefüggésben
Az évadot 6/10-re értékelem a befejezés miatt. A special episodeot látva 1 évvel ezelőtt azt gondoltam valami harcolós akciódús energiával teli évadokat fogunk kapni, de: 1. a finálé ~60 percéből 15 perc esemény volt, szerintem el is aludtam volna, ha nincs ott Missy és ha éjszaka néztem volna. 2. Most, hogy mégsem tudjuk merre van Gallifrey megint kezdődik a találgatás, még mindig húzzák a szálat...
Kíváncsi vagyok hogyan megy tovább az évad, de nem annyira, mint azelőtt. Valószínűleg kárpótolni kell magamat azzal, hogy újranézem Tennant-ot meg Matt-et. A doktor jól játsza azt a szerepet, amit megírtak neki, most inkább Moffattal van gondom.
"Nyálkicsordulás" a repülőn, jelentkezzen, aki észrevette
@monstre:
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ragnar95 #1641 üzenetére
Egyetértek ebben az egyben (túl gyors/értelmetlen lezárás) de szerintem egy 40 perces epizódot nem lehet "lassan" lezárni, ha a cselekménynek is szentelni akarunk időt. Ha 60 perces lenne egy rész akkor ez a probléma is megoldódna szvsz. Az értelmetlen lezárás viszont gáz, tényleg pár rész esetében (pl. amikor a hangokat Halló kislány megtalálja a nővérét
)
Szóval vannak hibák, na. Deal with it.Karácsonyi évad pfft.
Valszeg leittam magam mert nem tudok többet várni az uccsó részre.
-
jonnyjoker01
veterán
De szívesen hinném, hogy Missy a doktor lánya, érdekel, mi van vele.
-
jonnyjoker01
veterán
NEEEEE A KÖVI RÉSZT AKAROOOM!!!!!
SPOILER
Klassz rész volt, nekem bejön a Mester visszajövetele női reinkarnációban, elég érdekes történet fog kisülni belőle. -
jonnyjoker01
veterán
A gond az, hogy nem egybefuggo, emiatt a ket utolso resz sem tud javitani semmit az evadon. Szerintem ez tenyleg csak bemelegites volt, gondoljunk csak bele, idos karakter csak a klasszikus epizodokban volt. Nekem az a gondom, hogy ezt vitte tulzasba Moffat. Siman megszerettuk volna a dokit ugy is, ha van ativelo szal.
-
jonnyjoker01
veterán
8x10
Klassz rész volt, szerintem a jobbak közé tartozik.
Finale SZPOJLER
"I'm not Clara Oswald, Clara Oswald never existed" WTF
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest