Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
markussandor #1688 üzenetére
Az env paraméterek a készítő oldaláról vannak szóval azok jók. Volume meg ilyesmi meg simán lehet custom, semmi különös ebben nincsen.
Az hogy docker nem támogatott LXC-ben egy sokéves, már kinőtt tévhit. Semmi gond nincs vele.
Az attachment mount illetve mappa az én plusz hozzáadott volume-m. Ugye ha valaki ezt használja, nem a saját gépén fut, és kell egy mód, hogy az e-mailek csatolmányait valahogy managelje (le- és feltöltés) - erre kell az SMB. Az applikáció maga semmit sem fog az attachments mappába tenni (csak a user). Ha működésre bírom a profil könyvtárat is kirakom SMB-re.
Száz szónak is egy a vége, valahogy azt kell megoldanom hogy az "app" usernek legyen jogosultsága a kontérben a már host szinten mountolt és meglévő SMB-re.
Miért: kéne valami backup asszonynak. Az övé folyamatosan megborul (betterbird szintén, outlook meg szar) és kíváncsi vagyok linux alatt stabilabb-e a dolog. Szóval ha megborulna és épp nem érek rá vagy nem vagyok ott, azonnal tudná használni mint vészmegoldás.
Snappymailt is nézegetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest