- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Aktív témák
-
dam
tag
Arra gondoltam, hogy megpróbálok neked segíteni! Van nálunk Acrobat! Ha van végleges verziód amit már lehet konvertálni akkor küldd el E-mailben és megpróbálom megcsinálni! Azért írom, hogy megpróbálom mert közben eszembe jutott, hogy nekünk is gondunk volt vele amikor ékezetes betűket konvertáltunk át. De ha elküldöd akkor teszek egy próbát. Ennyit megér! Nem??? :DD
-
petakpa1
őstag
A doga kb 80 oldal
a linkeket majd megnézem köszike
Jó lenne a magazinmelléklet is, csak menjen 98-alatt. -
dekoninck
aktív tag
Az Adobe-nek van egy online PDF-csináló szolgáltatása, de még nem próbáltam, és azt sem tudom, hogy ingyen van-e.
-
KovacsUr
addikt
Ezt próbáltad?
[L]http://www.pdf995.com/[/L] -
KovacsUr
addikt
Erre való az Acrobat. Természetesen drága, de biztos megéri egy szakdoga kedvéért... :P
-
petakpa1
őstag
Szóval most, hogy már majdnem elkészült a szakdogám lassan pdf-be kéne átkonvertálnom, csak az a kérdés mivel?
Rákerestem neten és találtam:
1) webtech306... akármi átkonvertálja, csak átlósan nagy sárga betűkkel rányomatja, hogy http://webtech...
2) Cz-dpc2pdf, csak az első két oldalt csinálja meg:)
4) win2pdf, ez jó lenne, mert virtuális nyomtatoként telepíti magát, és bármit tudnék vele konvertálni. De csak NT4, 2000, XP alatt megy, én meg nem cserélem le a jó kis 98-at:D
egyéb ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest