Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• syluccy

csendes tag

Sziasztok!

Borzasztó sz*rul működött az utóbbi időben a transmission. 20-ból 1-2 torrenthez kapcsolódott, de a nap nagy részében üres járatban ment, mindegyik inaktív volt.
    Arra gondoltam, hogy valamit elcseshettem a json-ban, ami ennyire elrontotta, így újra akartam rakni az egészet az elejétől.
    Gyári beállításokat visszaállítottam a NAS-nál, de azóta képtelen vagyok a megosztásra rábírni a NAS-t. Bekapcsoltam mindent a network sharenél, még azzal is próbálkoztam, hogy új felhasználót hozzáadjak, de nem látja a Windowsos hálózatom.
    Workgroupban van a gép is, meg a NAS is. Routeren minden engedélyezve van, hogy kapjon hálózatot az eszköz. A gyári torrent kliense tölt gond nélkül, ebből gondolom, hogy nem szabad, hogy gondja legyen a hálózati hozzáféréssel.
    Viszont nem jutok 1-ről a 2-re, ha nem férek hozzáa tárhelyhez. Se FTP-vel, se networkkel.
    Tudna valaki tanácsot adni, hogy hol induljak el a nyomozásban? Kezd kicsit kiakasztani, hogy nem tudok filmet/sorozatot nézni 12 órája. :)

Új hozzászólás Aktív témák