Hirdetés
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo V70 – a stílus érték?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
azt nem írtad hogy milyen wifi a beépített? G vagy N?
Lehet kicsit félreérthető voltam. Amit ajánlok router, az tudja bőven ami neked kell. A wifi hiba amit írtam, az is inkább a kliens (nálad a TV) hibája lehet. Ráadásula wifinélmég nagyon sokmindentől függ,hogy mekkora sebességen fog végül működni: mennyien wifiznek a közeledben, ezek mennyre erős jelet bocsájtanak ki, milyen csatornákat használnak, milyen távolság lesz nálad az eszközök között. Szóval elég sok összetevős a dolog. Ezekből mondjuk már most is megnézhetsz párat, ha van wif a gépeden. Rákeresel, hogy milyen, mennyi hálózatot látsz. Akár egy androidos telóval is megteheted: "wifi analyzer"nevű programmal.
Vannak sokkal drágább routerek is (mondjuk úgy 2X ennyibe kerülnek),amiknek lehet jobb a stabilitása, gondolom drágább hardverekből vannak összerakva. Ezekről nem tudok nyilatkozni, de ASUS-nál keresgélhetsz. De ha sok a közeli hálózat,akkor szerintem semmilyen eszköz nem fog segíteni.Nemtudom tudod-e,hogy az 54G-ből hogy lett 108,majd 150, majd 300, és most már van 450Mbit is? Ha nem, akkor keress rá,olvass utána, és megérted, hogy csodák nincsenek

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest