- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Aktív témák
-
Moloko
csendes tag
na megint énvagyok csak valamié nemtudtam irni az előző topicba.
na azelmúl 1 óráb elolvastam djsaabe 42* hozászólásából kb 300-at és nemértem hogy miért lett banolva hiszen amit én olvastam 300 hsz abból 260 segitőkész hsz volt és 30 ami csak ugy valmi beszélgetés, és amit én láttam ''sértő'' hsz az amximum 5 de azok se sértőek hanem csak csúnyán irt benne. tehát nemtudom hogy miért lett banolva. 1 volt ami tényleg sértő lehetett de akor is igaza volt teljesen.
na most közben djsaabe feljött msnre és beszéltem vele kérdezetm tőle hogy nemakarna e vissaztjöni ide ő aztmondta ''úgyse vennék le a bent rólam mert utálnak ott''
Nos mivel nekm nagyon sokat segitett ezért kérdezném lehetséges lene e hogy levegye valamelyik kedves moderátor a BAN-t róla és én esküszöm meg hogy nemfog többe sértő kifejezéseket tenni. ha igen akkor ''ha ennyire meggondolatalna és sértegeti a máikat '' nyugodtan banolhatjátok. deén enyivel tartozom neki és remélemhogylegalább egy próbára leveszitek a bant róla Legytek szivesek bocsásatok meg neki. mellesleg elmondta hogy ''tudom ohgy igazukvan a banolással kapcsolatban és azért b*sztam le (valmayik modot nemtudom kit) mert igazságtalanul banolt ki ezért nagyon felvoltma háborodva és csk azért irtam oyalnokat''
szal ennyi remélem ''meghatott'' titeket ez a történet és edtok még1 eséjt neki.
Aktív témák
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest