Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
preludium975
tag
Hali, belföldön lehet kapni Mavic Air-hez fekete top covert? A drón tetején lévő burkolatra gondolok.
-
preludium975
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Nem ajánlom senkinek a Mavic Air-t 3 km-re elvinni, nem bírja ki az akksi...
rendesen megszívtam, 65%-on megtett 3 km-t, de nem tudott visszajönni, mert borzasztó nagy szembeszél volt, így hát leszállt két tó közé a nádasba, egy centire a víztől, mindegy, ezt a drónt is felavattam
világon nincs ekkora mák amúgy, hogy sikerült megtalálni, derékig az öt fokos vízben a nádasban azért nem kellemes járkálni, főleg 3 óra keresés után, ráadásul GPS-szeledit: bocs, nem KillHates-nek akartam válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
rendesen megszívtam, 65%-on megtett 3 km-t, de nem tudott visszajönni, mert borzasztó nagy szembeszél volt, így hát leszállt két tó közé a nádasba, egy centire a víztől, mindegy, ezt a drónt is felavattam
világon nincs ekkora mák amúgy, hogy sikerült megtalálni, derékig az öt fokos vízben a nádasban azért nem kellemes járkálni, főleg 3 óra keresés után, ráadásul GPS-szel