Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Külön írom, mert megér egy külön hozzászólást...
...hogy mi volt a baj az O3Air Unittal?
Semmi...
"Hogy okuljatok kicsik és nagyok..." (by Regős Bendegúz
)Amellett, hogy imádom a DJI-t, mégis azt mondom, k@pják be

Szerintem ember nem olvashatott annyi manualt, és tesztet végig mint én mielőtt elkezdtem építeni az új raceremet...
Mivel igazán jónak tartom a CLRACING-et,(és a nálam jóval nagyobb tudással rendelkezők is) valamint minimális forrasztással, és könnyű bonthatósággal szerettem volna megépíteni a gépet, ezért "a föld alól", és némi könyörgés árán sikerült beszereznem egy CLRACING F7 HD-t Angliából. Zseniális logikus elrendezés, egymás mellet a DJI és az ESC csatalkozó(ami elég ritka) stb.stb.....aminek , és itt jön a lényeg, dedikált DJI portja van, (Build in 10V/1.5A BEC for DJI)
A DJI O3 Air Unitra mindenhol annyit írnak 7,4V-26,4V között szereti ha tápláljuk.
Gondoltam, akkor ez Így rendben is van, Diatone MAMBA 55A 4in1 ESC....
Betaflight konfigurálás, asztalon minden rendben, ahogy a nagy könyvben megírva de az első emelkedéseknél a kertben dobálta a jelet piszkosul, zuhant a gép egyfolytában.(szerencsére kicsi, minimális magasságból)Antenna csere, adatkábel csere....ÉS egy 35V 1000uF kondi felforrasztása...
Teszt... kertben jónak tűnik, irány a mező...
cca. 400m.re tőlem már kezdett mosolyra húzódni a szám, amikor egy powerloop közben ismét jelvesztés....hibaüzenet, és mindenféle jelzés nélkül blackout...mijjjaf....!?!?!?!?

Szerencsére a legnagyobb kár az volt, hogy az antenna eltört, de már őrjöngtem a "tehetetlenségtől"....
FC DJI portjára rámértem gyönyörűen, tű pontosan adta ki magából a 10V-ot....
És akkor aznap éjszaka találtam a youtube-on két videót, amiből az egyik az általam nagyra tartott Mads Tech csatorna, ahol emberünk pontosan megmutatja, hogy az O3Air unitnak minimum 2A szükséges a biztonságos működéshez....

A DJI ezt SEHOL(!) nem kommunikálta...

Ekkor már meg volt írva, ki volt töltve a case, a DJI szervíz oldalán videókkal, manualokkal, betűre, feszültségre pontosan minden fotókkal illusztrálva, hogy bec0ptam, kérem csináljanak valamit most már ezzel a termékkel...
Csináltak...kaptam egy új Air unitot, új antennát...egyedül csak a kamerát hagyták meg a régi szettből...
Én közben berendeltem egy Diatone MAMBA F722 MK4 FC-t, ami 3A-t ad a DJI portra, így már elvileg baj nem lehet...
Tegnap éjszaka összeraktam, konfiguráltam...ma ha minden jól megy végre rendesen "berepülöm" a gépet délután meló után....happy end lett a történet? Azt hiszem igen...
Rengeteget c0ptam ezzel a projekttel? egyértelműen igen!A DJI-t hibáztatom a szignifikánsan megnövekedett ősz hajszálaim miatt?
Egyértelműen igen....Ennek ellenére még mindig imádom a termékeiket....De b@sszák meg, hogy nem írják sehol a minimális áramerősséget

Figyeljetek rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)