- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
PonPon
senior tag
Én csak innen vettem hogy ez a jó: http://www.tomshardware.hu/video/01q4/011022/index.html
-
LordX
veterán
Akkor annál az ablaknál, ahol kérdezi, hogy mit tegyen fel, a DivX 5 kódeket vagy a DivX Player 2-t, ott ne jelöld be a playert...
Nem tudom jobban elmondani, ha nálad nem kérdezi meg, akkor töltsd le a [L]http://www.divx.com[/L]ról, és azt tedd fel, mert nem azzal próbálkozol! -
Pötyi
őstag
En se akartam a playert feltelepiteni, de a telepites kozben nem lattam olyan opciot, hogy CSAK KODEK...
-
LordX
veterán
válasz
.:SzvData:. #5 üzenetére
Csatlakozom...
-
Pötyi
őstag
Hát, van olyan, aki _csak_ a kodeket akarja, es nincs szuksege a DivXplayerre...
-
Agyzuzo
addikt
DivX v5.02 Pro + Extra Features. Nem a 3-as DivX-nek van a legszebb képe, hanem a 4-esnek. De az 5.02 Pro a jövő.
-
PonPon
senior tag
Hello! Mondannátok nekem valami olyan helyet ahonnan régebbi divix
codec-eket lehet letölteni, pontossan a DivX 3.20a kellene, mert
azt olvastam hogy még mindig ennek van a legjobb képe.
Ti mit használtok és miért?
Különben BUÉK!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest