- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
aDamker
aktív tag
Sziasztok
A segitsegeteket kerem egy apro , de megis rohadtul idegesito hiba miatt.
Minap ugy gondolta a gep, hogy o vmiert ujra akar indulni, megtette, majd bootolaskor a kovetkezo hibauzenet fogadott:
Disk boot failure: Insert system disk......
A gepbe harom winyo van, 2 IDE-s, 1 Sata2-es. A Sata winyoson van az oprendszer E: meghajtokent. Probaltam mindenhogyan elinditani a windowst, de sehogy se sikerult. Gondoltam megprobalok egy windows repairt, de vmiert nem valaszthattam azt az opciot, pedig mutatta, hogy mukodo oprendszer van azon a particion. Inkabb ujrainditottam a gepet, de lekestem a ''nyomjon egy gombot a cd-rol valo inditashoz'' szovegrol, es legnagyobb meglepetesemre elindult a windows, koszoni azota is jolvan. DE!
Azota ugyanugy nem indul el, disk boot failure fogad minden inditaskor, ha beteszem neki a Windows cd-t, es nem nyomok gombot akkor meg betolt........
FDISK /mbr -el mar probalkoztam, nem segitett.
Barkinek, barmi otlete van ezzel kapcsolatban? Megkoszonnem.
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest