- Yettel topik
- Kreatív előzetesen az Xperia 1 VIII
- Fotók, videók mobillal
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A Sony bemutatta eddigi legjobb és legdrágább zajszűrős fejhallgatóját
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
Mér ne tetszene, a történetbe igy se, meg ugy se vagy előrébb, akkor mi ne tetszhetne benne. csak erős vagy, és tudod nyugtatni az embereket,és a zombikat
és nemkell gyilkolni, csak 1%-nyit
. de kinek a pap, kinek a paplan,. aki lesz@rja a történet végét, hogy milyen, az így is, úgy is gyilkolni fog végig, és nem altatni. -
kekeeci
senior tag
-
Ga3rieL
senior tag
Már sikerült, meg oldottam, maxon van minden, altató vesszőkből csinaltam a legtöbbet 100000-t, meg a lélekfőzetből,és a életelixírből is jó párat, .
Úgyhogy már mindegy, stornó vissza minden helpet kiáltó kérdésem. -
Ga3rieL
senior tag
Valaki megírhatna, hogy csinalhatok számtalan rúnát. Na jó, vagyis csak annyit, amennyi kell a full erők megszerzéséhez.
-
Kvelstadt
veterán
pedig volt, nemtudtam már hogy honnan lehet bejutni a közelébe, mert te rácsos ablakon át villani sem tudsz.de nem lényeg, nekem kell annyi rúna, amivel mindent, és mindenből a maxra tudok jutni erőkből. Te tuti tudsz valamit,csak nem mondod el, vagy más valaki esetleg, de ha tudja is elmondhatna, hisz fölösleges az időt húzni.
Akkor játszottam vele momor megjelent. Nem emlékszem. Csak arra hogy minden pályán felszedtem minden gyűjteni valót.
-
Ga3rieL
senior tag
pedig volt, nemtudtam már hogy honnan lehet bejutni a közelébe, mert te rácsos ablakon át villani sem tudsz.de nem lényeg, nekem kell annyi rúna, amivel mindent, és mindenből a maxra tudok jutni erőkből. Te tuti tudsz valamit,csak nem mondod el, vagy más valaki esetleg, de ha tudja is elmondhatna, hisz fölösleges az időt húzni.
-
Kvelstadt
veterán
csak van ahova nemtudok eljutni hozzá. az egyik, másik helyen is volt, és mégse tudtam hozzajutni. és így második szintre egyiket sem tudom fejleszteni, mer azokhoz meg már 8 drb rúnák kellenek. először, pár éve,vagy tavaly végig toltam rendesen,tisztességesen,de most nekem kéne rúna sokszorosító trükk, valahol,valamilyen configba,vagy nemtom.
Olyan nincs hogy valamit nem lehet felvenni.
Mindent felszedtem és konzolon nem volt ilyen konfig átírás.
Nézz videót róla. -
Ga3rieL
senior tag
csak van ahova nemtudok eljutni hozzá. az egyik, másik helyen is volt, és mégse tudtam hozzajutni. és így második szintre egyiket sem tudom fejleszteni, mer azokhoz meg már 8 drb rúnák kellenek. először, pár éve,vagy tavaly végig toltam rendesen,tisztességesen,de most nekem kéne rúna sokszorosító trükk, valahol,valamilyen configba,vagy nemtom.
-
Kvelstadt
veterán
Én csak stealth-be játszottam és cheat nélkül meglettek a pályák.
Mindent összeszedtem és úgy volt elég skillem stb. -
Ga3rieL
senior tag
nem a skillek miatt, hanem,hogy erősebb legyek. és csak fojtogatok,hogy nelegyen pesits
de van ahol szükség lenne rá. Nos? tud valaki működő rendszert az átírásra? Előre is köszi, aki igen. -
kekeeci
senior tag
-
Kvelstadt
veterán
-
Ga3rieL
senior tag
Helló.
Valaki megtudna mondani,hol lehet át írni legalább a rúnák számát a gémbe. Tudom van róla vidi, lett is, de neki műkszik,nekem meg nem. az érméket sikerült, de a rúnákat nem. Valaki tud 1 csit endzsine nélkül működő trükött valamelyik config fájlba ahol át lehetne írni azt? Előre is köszi a helpet.
Ha valaki megcsinálta, és ha sikerült neki,akkor megírhatna, hogy,hogy oldott meg magának pl. 100 drb rúnát.
-
Ga3rieL
senior tag
Helló.
Valaki megtudna mondani,hol lehet át írni legalább a rúnák számát a gémbe. Tudom van róla vidi, lett is, de neki műkszik,nekem meg nem. az érméket sikerült, de a rúnákat nem. Valaki tud 1 csit endzsine nélkül működő trükött valamelyik config fájlba ahol át lehetne írni azt? Előre is köszi a helpet.
-
Kvelstadt
veterán
Hali, aki még ha itt van, akkor nálam eltünt a dishonored a steamről. könyvtárba megvolt, de az áruházi oldalára mikor mentem, azt irta, nem elérhető ebben az országban, de viszont megcsinalták, a Dishonered RHCP verziót, amit meglehet venni, és a steamen tudod magyarra átállítani. És nem kell már trükközni vele, ugyhogy így 2x vettem meg
Ja, amúgy a leírásban a hang is magyar, de közbe mégse, mer angolul trécselnek, vagy csak direkt írták már oda, hogy magyar a hang is, vagyis hogy beszél benne úgy is, ha valahol át lehetne tenni?Hülyeséget írnak. Nem készült szinkron a játékhoz.
-
Ga3rieL
senior tag
Hali, aki még ha itt van, akkor nálam eltünt a dishonored a steamről. könyvtárba megvolt, de az áruházi oldalára mikor mentem, azt irta, nem elérhető ebben az országban, de viszont megcsinalták, a Dishonered RHCP verziót, amit meglehet venni, és a steamen tudod magyarra átállítani. És nem kell már trükközni vele, ugyhogy így 2x vettem meg
Ja, amúgy a leírásban a hang is magyar, de közbe mégse, mer angolul trécselnek, vagy csak direkt írták már oda, hogy magyar a hang is, vagyis hogy beszél benne úgy is, ha valahol át lehetne tenni? -
Tacsika
aktív tag
Magára a noboxra nem tudok regelni. IE alól beírom a mailt és a kapott kódot, amit elfogad, aztán jön a captcha-ás őrület, amit megcsinálok és megjelenik mellette a zöld pipa, de amikor elfogadtatnám mégis captcha hibát ír, pláne lengyelül
(Fox alól meg meg sem jeleníti a captchát, de az már régi dolog.)A sikertelenségek után persze törlöm a keseket és a sütiket.
-
Kvelstadt
veterán
-
Tacsika
aktív tag
-
Kvelstadt
veterán
Nincs valami cd galaxis tapasztalatok topik?
Nekem még mindig kedvencbe van a topik szal láttam hogy írtál de nem tudok segíteni és nem tudom hogy idetéved e még valaki aki tudna. -
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Fontos lenne, hogy ha valaki vett mostanában a cdgalaxisból dishonored-et noboxos kóddal, tudta-e, sikerült-e regisztrálni a magyar nobox oldalon?!
Lehet privátban is... köszi
-
Kvelstadt
veterán
igazából trükközni kell mert az .int re kell átnevezni a magyar fájlokat amit be kell másolni az int könyvtárakba ebből kettőt találtam.Minden magyar lett a menü a feladatok térkép stb csak a párbeszédek maradtak angolul...
A steam-ben valóban lehetne állítani de ebben magyar nincs...
Az igen!
Én külföldön vagyok és úgy intéztem a magyar nyelvet hogy megvettem vaterán az otthoni cimemre, valakivel hazaküldtem rá a pénzt valaki más meg kihozta a játékot mikor jött vissza.
És van a játékba két pont mikor választ kell adni de az egyik válaszlehetőségnél nincs felirat. -
ShadowLord
őstag
igazából trükközni kell mert az .int re kell átnevezni a magyar fájlokat amit be kell másolni az int könyvtárakba ebből kettőt találtam.Minden magyar lett a menü a feladatok térkép stb csak a párbeszédek maradtak angolul...
A steam-ben valóban lehetne állítani de ebben magyar nincs...
-
Kvelstadt
veterán
tudom de steam-on véletlenül olyat vettem amiben nem volt a magyar nyelv benne

Ja értem. S akkor átrakod a magyar nyelvűből a fájlokat?
Meg nem úgy van hogy steam-be külön lehet nyelvet állítani? -
ShadowLord
őstag
-
Kvelstadt
veterán
Sziasztok!
Meg vannak valakinek a magyar nyelvi fájlok?
Nekem csak a szöveg feliratok kellenének, a többit már sikerült magyarrá tennem.
Előre is köszönöm
SLKészült hozzá magyar felirat? Vagyishogy megjelent magyar felirattal azokhoz meg nem szoktak külön csinálni.
-
ShadowLord
őstag
Sziasztok!
Meg vannak valakinek a magyar nyelvi fájlok?
Nekem csak a szöveg feliratok kellenének, a többit már sikerült magyarrá tennem.
Előre is köszönöm
SL -
Kvelstadt
veterán
Ok, ez nyilván szubjektív dolog. Én nem azonosulok feltétel nélkül a hőssel, próbálom egyben látni a sztorit . A 2 sztori DLC pedig teljesebbé teszi a teljes történetet.

(Ráadásul ha végigjátszottad többféle módon a játékot, akkor látod, h senki sem szent.)
Pontosan! Szubjektív!
Én sok részen át az AC játèkokban assassin voltam tehát nem játszom olyan ac játékkal nem játszom amibe templomos vagyok.
-
vorosmarti
senior tag
Ok, ez nyilván szubjektív dolog. Én nem azonosulok feltétel nélkül a hőssel, próbálom egyben látni a sztorit . A 2 sztori DLC pedig teljesebbé teszi a teljes történetet.

(Ráadásul ha végigjátszottad többféle módon a játékot, akkor látod, h senki sem szent.)
-
Kvelstadt
veterán
A mission-os DLC-t nem tudom komolyan venni, viszont a 2 sztori DLC sztem nagyon jó

Jónak jó csak nem érdekel az hogy nem Corvo-val vagyunk.
-
vorosmarti
senior tag
-
Kvelstadt
veterán
Én még tartozok a Story DLC-kkel, de komolytalan az árazása...

Én neten néztem gameplay-t és annyi nekem elég volt.
A multis dlc amúgy sem érdekel a többi meg, bár nem rosz de nekem látni lég volt. -
Kareszovics
addikt
-
vorosmarti
senior tag
-
Skatorius
tag
Haldoklik a topick?

-
Šolaire
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
Šolaire
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Azért nem is írtam le mást mert spoiler ha valaki végig akarja így tolni de am voltak benne érdekes mozzanatok a végén a badass stilusom miatt.
-
Šolaire
veterán
Én már nem emlékszem hogy volt ez a goty verziós dolog.
Végeztem a bad ending végigjátszással.
Hulla hegyeket hagytam a patkányoknak. Megöltem aki csak utamba került és az összes elektromos védelmi berendezést ellenük fordítottam ami csak elérhető volt.
Ja de civileket mint pl szolgálólányokat nem öltem.
Akit olyan helyen öltem meg ahol nem volt patkány azokat ha lehetett kidobtam olyan helyre ahol van patkány.
Könnyebb így sokkal a játék. Így is a nyilt harcot kerültem hogy azért legyen benne egy kis érdekesség mert azért úgy izgalmasabb hogy szedjek le mindenkit lehetőleg nyil nélkúl hogy közben nem látnak meg miközben egyre több katona van felve a környéken és mindenki engem keres meg duplázzàk az örséget.Értem gyorsan végigtoltad
nekem ebben a nagy melegben nem volt még időm. Majd holnap este nekiülök megprobalom gyilkolás nélkül mindent felszedve végigjtszani 
-
Kvelstadt
veterán
Én már nem emlékszem hogy volt ez a goty verziós dolog.
Végeztem a bad ending végigjátszással.
Hulla hegyeket hagytam a patkányoknak. Megöltem aki csak utamba került és az összes elektromos védelmi berendezést ellenük fordítottam ami csak elérhető volt.
Ja de civileket mint pl szolgálólányokat nem öltem.
Akit olyan helyen öltem meg ahol nem volt patkány azokat ha lehetett kidobtam olyan helyre ahol van patkány.
Könnyebb így sokkal a játék. Így is a nyilt harcot kerültem hogy azért legyen benne egy kis érdekesség mert azért úgy izgalmasabb hogy szedjek le mindenkit lehetőleg nyil nélkúl hogy közben nem látnak meg miközben egyre több katona van felve a környéken és mindenki engem keres meg duplázzàk az örséget. -
Šolaire
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Én bundle-ba vettem a dlc-ket.
De am nem mind1 hogy goty vagy nem ha úgy is megvan mind?
Vagyis ha olcsóbb az okè de más különbség nincs nem? -
Šolaire
veterán
megvártam a goty verziót. anno a dark souls 2 -vel szivtam me megvettem az alap jatékot meg apránként a dlc-ket mire meglett a gépem kiadták a scholart
mondom anyátokat
-
Kvelstadt
veterán
-
Šolaire
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Ez nem az a játék. Itt emberek élnek. Korrupt és hataloméhes emberek te pedig bosszút akarsz és rendet rakni a volágodban.
Szóval itt ne számíts bossokra. Ha nagyon harcolni akarsz húzd magadra a katonákat.
Vagy próbáld ki a dark souls-t. Na ott kapsz boss-t eleget. -
Kvelstadt
veterán
-
Mans20
addikt
A gyilkos módba az tetszik mikor meglepem az ellenfeleket. Mikor küldök nekik patkányokat vagy meghekkelem a berendezéseket és csak akkor veszik észre hogy mostmár őket támadja mikor már késő.
De a párbajt még így is kerülöm mert abba semmi buli nincs számomra.
Az FPS drop az egy a mai játékostársadalmat folyamatosan rinyálásra bíró játékmechanikai jelenség. Szóval lényegtelen.
Az ellenfelek végig csak őrökből áll meg a fertőzött emberekből?mert öcsémet néztem néha amikor játszott,és pár óra után is csak ugyan azt láttam kb.Valami főellen lesz majd?
-
Šolaire
veterán
A gyilkos módba az tetszik mikor meglepem az ellenfeleket. Mikor küldök nekik patkányokat vagy meghekkelem a berendezéseket és csak akkor veszik észre hogy mostmár őket támadja mikor már késő.
Az FPS drop az egy a mai játékostársadalmat folyamatosan rinyálásra bíró játékmechanikai jelenség. Szóval lényegtelen.
A jatekelmeny fontosabb
neked a goty verzió van? -
Kvelstadt
veterán
-
Šolaire
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
Šolaire
veterán
Na abba most ne menjünk bele hogy ki miért konzol meg pc mert annak a vitának vagy eszmecserének sosem lesz vége.
Én egy pártatlan kurva vagyok mert a pc is jó meg a konzol is meg azon belül a ps is meg box is stb és értem amit mondasz de nekem most csak box van pont.
Az ilyen nem témáva vágó hsz-eket meg majd rakd majd off-ba mert illik, meg tán szabályzatba is benne van.
Win 10-el simábban fut a dishonored is a héten nekiülök és majd jelentkezem

-
Šolaire
veterán
Na abba most ne menjünk bele hogy ki miért konzol meg pc mert annak a vitának vagy eszmecserének sosem lesz vége.
Én egy pártatlan kurva vagyok mert a pc is jó meg a konzol is meg azon belül a ps is meg box is stb és értem amit mondasz de nekem most csak box van pont.
Az ilyen nem témáva vágó hsz-eket meg majd rakd majd off-ba mert illik, meg tán szabályzatba is benne van.
Rendben van😊 egyébként én szeretem Mindkét játékos platformot nem is vitázni akarok de okkal váltottam annyi hogy ez a móka meg többe kerül. Elvileg offba raktam😊 majd ha lesz idő jatszani kerdezek a dishonoredről is csak most tettem,fel a win10-et azzal mokoltam
-
Kvelstadt
veterán
-
Šolaire
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Én nemrég a kotor2-höz 5 magyarítást és 4 modot raktam fel😊 igy volt olyan teljes mint az első része de kizarolag a kivágott részeket moddoltam vissza a benne lévő videokhoz csak 2 magyarítás kellett ezert imádom a pc-t😊 dishonored szerencsére magyar kevés az ilyen játék amihez nem kell hozzányúlni
Jó a honosítás az más. Azt én is hiányolom box-on. Vagyis van de asszem ahhoz valami nem legális cucc kell én meg nem fogom ezért bannoltatni magam live-ról.
-
Šolaire
veterán
Hülye pc-s moddingolósok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én am ara is allergiás vagyok. Én az alap dolgokat szeretem vagy a gyártó által kiadott javításokat.
Nembaj hogy az alap diablo-ba nem lehetett venni mana-t csak találni én inkább szoptam vele ha kevés manám volt de nem raktam fel semmi mod-ost.
De ez az én dolgom, nem kell se meggyőzni se egyet érteni velem.
Én nemrég a kotor2-höz 5 magyarítást és 4 modot raktam fel😊 igy volt olyan teljes mint az első része de kizarolag a kivágott részeket moddoltam vissza a benne lévő videokhoz csak 2 magyarítás kellett ezert imádom a pc-t😊 dishonored szerencsére magyar kevés az ilyen játék amihez nem kell hozzányúlni
-
Kvelstadt
veterán
Hülye pc-s moddingolósok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én am ara is allergiás vagyok. Én az alap dolgokat szeretem vagy a gyártó által kiadott javításokat.
Nembaj hogy az alap diablo-ba nem lehetett venni mana-t csak találni én inkább szoptam vele ha kevés manám volt de nem raktam fel semmi mod-ost.
De ez az én dolgom, nem kell se meggyőzni se egyet érteni velem.
-
Šolaire
veterán
-
Mans20
addikt
-
Šolaire
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Fog az menni csak több türelem.
Na ránézek majd ara a realism mod-ra de így neve alapján ara gondolnék hogy valóságosabb grafikát ad, az meg nem kell ennek a játéknak. -
Mans20
addikt
Várd meg mig kibeszélgetik magukat. A non lethal játékmenetbe nagyon fontos a türelem és megfigyelés. Am elkapod az elsőt aki háttal van mikor a másik elmegy hugyozni a harmadik meg távol van a járőrözős utvonalàn. Aztán a szélső aki oldalt áll és pisilni szokott stb. Mehetnek is be a celládba mind és ott senki nem találja meg őket.
Megfigyeltem,de ne jött össze,még próbálkozok majd.
A realism mod a grafikán variál,alapból is szép,de mégszebbre szeretném)
-
Šolaire
veterán
Várd meg mig kibeszélgetik magukat. A non lethal játékmenetbe nagyon fontos a türelem és megfigyelés. Am elkapod az elsőt aki háttal van mikor a másik elmegy hugyozni a harmadik meg távol van a járőrözős utvonalàn. Aztán a szélső aki oldalt áll és pisilni szokott stb. Mehetnek is be a celládba mind és ott senki nem találja meg őket.
Igy van meg kell figyelni allt azonos,vonalon mozognak ugy,van kialakítva,hogy el tudod kapni egyenként őket😊
-
Kvelstadt
veterán
-
Šolaire
veterán
Nekem goty verza van. Mi ez a mod pontosan? A 3 őr mozog meg beszélgetnek meg használd a lopakodó módot és akkor sikerül később kapok olyan,képességeket amik segítik a lopakodást teleport hő látás stb miert akarod moddolni? Először told ki simába gamet.
toturi: Régen szemeztem ezekkel a gamekkel de most is annyi van fent hogy mar nem fér bele😊 -
Mans20
addikt
Jo reggelt jo helyen jársz én is most tolom vele. Pontosan mi nem sikerül?
Toturi: Nekem az első Assassin volt a legszimpatikusabb mint ahogy neked is
egyébként corvo milyen a végére megkedvelted? Amikor gyilkolásztam nekem is tetszett ahogy beszelnek rolam
amikor jo vagy akkor is dumálnak corvorol?Már az elején a három őrt se tudom,valamelyik mindig észrevesz.
A másik a realism mod, [link] a GOTY változatba valahogy máshogy kell betenni,valakinek sikerült már?
-
Kvelstadt
veterán
Ezt nem tudom pontosan. Haa pálya végén a stat-oknál chaos-ra azt írja hogy low akkor szerintem még jó vagy.
Csak kábító nyíl és csak fojtás. Ja és a testet le rakd ne dobd bert beszalad a felyük. Vagy ha yan pontra rakod ahonnan le tud csúszni pl lejtős tető abba is belehalnak mikor leesnek.Revan
Az a baj hogy a likvidált de életben maradt célpontokról nem tudnak a katonàk szóval csak aról beszélnek hogy ez meg az ki van iktatva szóval a szemükbe ugyan olyam gyolkos vagyok. De még a szövetségesek sem tudjàk hogy nem öltem meg senkit.
Tehát corvo én vagyok mert minden mozdulatát én irányítom. De szerintem valólyában ilyen lehet corvo nem pedig egy hidegvérü gyilkos.
Altair meg más volt mert őt is irányítottam ugyan de neki a videókba megvoltak a ssját szavai, saját döntései na és a későbi AC játékokban kiderül hogy mit rakott még le az asztalra miután én már egy másik assassin-al voltam, szóval szàmomra ő a legnagyobb asassin. -
Šolaire
veterán
Jo reggelt jo helyen jársz én is most tolom vele. Pontosan mi nem sikerül?
Toturi: Nekem az első Assassin volt a legszimpatikusabb mint ahogy neked is
egyébként corvo milyen a végére megkedvelted? Amikor gyilkolásztam nekem is tetszett ahogy beszelnek rolam
amikor jo vagy akkor is dumálnak corvorol? -
Mans20
addikt
Jóreggelt
Elkezdtem a játékot de már kiidegelt,nem akarok leölni senkit de nem jön össze.Az baj ha pár ember nem éli túl,vagy csak akkor lesz jó vége ha nulla halott van?
-
Kvelstadt
veterán
Jó a corvo és az AC játékok legkedveltebb assassinja a 2. Résztől Ezio de ha engem kérdezel a legnagyobb asassin az Altair az első részből!

Sőt én most killer módba azt vettem észre hogy a hírem
Mégjobban megelőz és magyon sokszor beszèlnek aról hogy valaki van a közelben szal tudják hogy van oka járőrözniük.
Ja meg ha észrevesznek és magasan vagyok de nincs fegyverük akkor kővel dobálnak. -
Šolaire
veterán
Igy van kicsit eltértünk mondjuk nekem corvo az igazi Assassin most
meg nagyon tetszik amikor az őrök beszelnel rola segíti a beleélést 
-
Kvelstadt
veterán
-
Šolaire
veterán
Az a gondom vele hogy sok rész van belőle nekem meg kevés az időm mindenre sajnos

-
Kvelstadt
veterán
Bár én az AC- hez neten olvastam a story-t de azóta van hozzá sub meg magyar feliratos videók is neten. De annak van mèg mocsok komoly story-ja. Tulajdonkèppen a mi történelmünkre van ráhúzva a story de annyira passzol és részletes hogy beszarás.
-
Šolaire
veterán
Ki bizony!
Remélem én is hogy lesz magyar sub.
Most nézhetsz hülyének de én beleélem magam a játékokba és itt corvo-val vagyunk és az ő szemszöge tetszik a dlc-kbe meg úgy tudom a másik oldallal vagyunk tehát nem érdekel. De maj ránézek hogy pontosan miről is van szó.
De pl az egyik új assassin játékba már templomossal vagyunk asassin-ok ellen trhát nekem itt ért véget az assassin széria.Én még nem toltam,egy Assassin játékkal sem. Sztori nekem is fontos csak,olyannal,játszok ami magyar vagy lehet magyaritani.😊
-
Kvelstadt
veterán
Ki bizony!
Remélem én is hogy lesz magyar sub.
Most nézhetsz hülyének de én beleélem magam a játékokba és itt corvo-val vagyunk és az ő szemszöge tetszik a dlc-kbe meg úgy tudom a másik oldallal vagyunk tehát nem érdekel. De maj ránézek hogy pontosan miről is van szó.
De pl az egyik új assassin játékba már templomossal vagyunk asassin-ok ellen trhát nekem itt ért véget az assassin széria. -
Šolaire
veterán
Pont az jutott eszembe egyszer belemerülve hogy hanAtlani fog ez a világ ha csak vadásszák de nem tenyésztik a bálnàkat. Ez után találtam egy jegyzetet arról hogy a fogságban tartott bálnák zsírja nem olyan jó hatásfokú mint amiket levadásznak. Szóval ha nem is mindenre de rengeteg dologra hondoltak a készítők és rakták bele jegyzetekbe könyvekbe.
Akkor jól kidolgozták a háteret😊 remelem a 2. Is magyar nyelvű lesz mint ez. Dlc-kel toltad már vagy,neked a sima verzió van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- ASUS PRIME X570-P Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és nemkell gyilkolni, csak 1%-nyit
Úgyhogy már mindegy, stornó vissza minden helpet kiáltó kérdésem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de persze te tudod