- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
UP!
-
cousin333
addikt
Sziasztok!
Egy felmerülő probléma megoldásához kérném a segítségeteket. A helyzet a következő:
- feltelepítettem a magyar WinXP-t integrált SP2-vel (ami alapból feltette a DirectX9c-t)
- megpróbáltam feltenni a legújabb ForceWare-t (78.01), de azt írta, hogy az eszközhöz nem talált megfelelő meghajtót (pedig papíron támogatja)
- egy korábbi telepítéskor kipróbáltam az ASUS (meglehetősen régi) saját driverét, ami sikerült is, de nem problémamentes a dolog
- A mostani telepítéskor a szűz gépre feltettem a Detonator 61.77-et, ami a ForceWare-el ellentétbwen gond nélkül felment.
A problémám, hogy a a 3DMark 2000 nem hajlandó futni, mert az alábbi hibaüzenettel lép ki: DirectDraw -> CreateSurface: DDERR_CURRENTLYNOTAVIA
Az Everest szerint a DirectX szekcióban: A felhaszálható helyi videomemória 0KB
Ugyanez áll a nem helyi memre is.
3DMark szerint a felhasználható videomemória 5120Kb, textúramemória 0Kb (!!!)
3DMark2001 nem is települ fel.
A gép ASUS K8N-E Deluxe, Sempron 3000+, ASUS V3800 TnT-2 32MB
A vidkari tehát elég régi, de kérem mellőzni a vegyél újat kezdetű megoldásokat.
Egyéb ötleteket, linkeket szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest