Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Takeda
csendes tag
Érdekes, továbbá, hogy csak néhány játéknál jelentkezik a hiba. (Warcraft, Swine) Egyébként az il2 sturmovik futtatható directx és opengl alatt is, mindenkettő alatt tökéletes fut. Akkor miért nem megy a többi?!
[Szerkesztve] -
Lord Takeda
csendes tag
Köszönöm mindenki segítőkészségét. Az igazság az, hogy nemrég még minden ment gond nélkül, most meg nem tudom mi változhatott. A hangkártyám egyébként integrált, de a poén az, hogy a hangokat hallom, meg pl a Warcraft menüjében tudok lépkedni, mert hallom mi történik. A driverrem egyébként egy új Forceware, directx meg 9.0c (feltettem az sp2t újra.) Lehet, hogy reinstall lesz mégis....
[Szerkesztve] -
Lord Takeda
csendes tag
Sziasztok!
No, az lenne a problémám, van egy kicsit régebbi videokártyám (Asus V7700-Geforce 2 Ti). Régen semmi baj nem volt vele, de most a legtöbb játéknál csak fekete képernyőt látok. (Nem hiperúj 3d csodák, csak pl: Warcraft3) Directx hibára gyanakodtam (a ''legújabb'' driverek meg vannak), de ez úgy néz ki nem hozott sikert. (Leszedtem az előzőt, amit hibásnak ítélt a dxdiag, aztán feltettem egy 9.0-t. Egyrészt a hiba most is meg volt, másrészt a 9.0c fel sem megy. Azt mondja nem kell frissítés... Az oprendzser windows xp sp2) Szóval most mi van? Nem tud valaki egy teljes rendzser újrainstallálás nélküli módszert? Én nem nagyon tudom, mi lehet a baj...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós kamerák
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest