Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
kikó
csendes tag
nekem gyűjtötte rog a szlogeneket. jól le tud blokkolni az ember, mikor kellene gondolkodni :) mindenesetre nagyon jól sikerültem, és köszi mindnenkinek, aki segített. szakdoli jeles, védés jeles, minősítés: jó
szép az élet!!!! :C -
kikó
csendes tag
nem is a keménységet, hanem a puhaságot :)) de ez már off, nem? :)
szerintem minden tanszéken vannak jó fejek... szóval lehet találni nem, szokványos dolgokra is témavezetőt csak időben el kell kezdeni. azt nem tudom, hogy máshol mi a szokás de nálunk ráadásul a belső konzulens ajánlhatja a bírálókat, úgyhogy hawai! szóval ha a belső konzulensnél nyerő vagy, meg találsz egy külsőt, akkor nincs baj. remélem én sem bukok le, hogy egy programozó a külsőm, aki ráadásul a férjem...(lánynéven futok még a suliban)
hajrá az extrém ötletekkel! legalább elolvassák talán :DD -
kikó
csendes tag
a témám a kultúra hatása multinacionális vállalatok reklámtevékenységének sikerességére... és ebbe belefér, hogy nem szeretjük a női hangú fiúmedvéket :)) a konzulensem aszonta, jó lesz, és neki nagyon tetszik :)) nem találtam mást...
persze nem írhattam bele, hogy buzi, de egyértelműen utaltam rá...
szóval komoly. -
kikó
csendes tag
válasz
guess.who
üzenetére
az van, hogy vannak magas meg alacsony kontextusú kultúrák. az alacsony kontextusúak mindent elhisznek, amit beadnak nekik a reklámokban. ilyenek a németek. (a hülyék :)) ja, és nekünk a vicces reklámok jönnek be, csak az a baj, hogy a legtöbb marketingkönyvben az 1. szabály az, hogy a reklám nem szórakoztathat...
-
kikó
csendes tag
válasz
guess.who
üzenetére
átadom :) köszi nagyon, nyomulok nagyon a rossz reklámokkal, mert millió van, épp azért kell segítség, hogy olyanokat gyűjtsek, amit kevésbé.
az én kedvenc rossz reklámom a kukkolínó, mert borzasztóan sajnálom szegény sült. vagy sülöt, vagy nem tudom hogy van ennek a tárgyas alakja :) ha érdekel leírom, hogy miért utálod a vanish reklámot :) -
kikó
csendes tag
sziasztok!
én is éppen írom a diplomamunkámat (A kultúra jelentősége multinacionális vállalatok reklámtevékenységének sikerességében), viszont kellene egy kis segítség. az vaan, hogy szeretnék beelírni nagyon elrontott reklámokat a tv-ből. de nem tudom, hogy ami nekem tetszik, vagy nem, azzal más is így van-e, meg minden. szóval ha írnátok nekem olyan reklámokat, amik nagyon el vannak fenemód de igazán, és valószínűleg inkább nem is veszi meg az ember, mint igen. szóval remélem világos :) szóval írjatok ilyeneket nekem, meg hogy miért nem... túl sok van, nem tudok válogatni egyedül... köszi :DD
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Gigabyte alaplap topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest