- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
LurkerSheik #160 üzenetére
Azzal nincs baj, ha nem értesz egyet vele, csak a stílus kifogásolni való.
Azt, hogy mennyi Apple terméket használok azért írtam, hogy ne az legyen a kifogás, hogy hater vagyok.
A véletlenszerű tárcsázás meg valóban valid dolog és elég elcseszett. Annak ellenére, hogy számomra a legmegfelelőbb az IOS én is rengeteg hibát látok benne. Pedig nem Alis iPhonet használok.
A javaslatod egyébként köszönöm. Eddig is görgettem az írásod csak a sokadik nagyképű duma volt és rossz pillanatomban olvastam. A többire nem fogok reagálni, mert az internetes szájtépés nem az én világom. -
xhege
veterán
válasz
LurkerSheik #156 üzenetére
Én is ezer éve használok iPhone-t (MacBook, iPad, Apple Tv 4K, HomePod), de ez a lekezelő, "magas lóról" stílus amit nyomsz piszok gusztustalan.
Lehet ezt kulturáltabban is. -
xhege
veterán
válasz
grizlisandor #141 üzenetére
Arra nagy összeget tennék, hogy nem a Mini méretében fog érkezni.
-
xhege
veterán
Jöhet, várós. Feleségemnek tökéletes lenne majd cserélni a 11-et. Neki mindenben is megfelelne 60Hz mellett is.
Egyébként teljesen megértem, azt aki szerint ennyi pénzért már nem kellene 60Hz-el szórakozni. Szerencsére én teljesen vak vagyok hozzá.
Egyáltalán nem zavar a 60Hz. A mindennapokban egy 15PM van nálam, ami 120Hz, de mikor előveszem az iPad 9-et egy percig nem tűnik fel a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest