- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Ezzel én is pontosan így vagyok. Gyakori a kihangosított hívás, ezért azt választottam, hogy az Assistive touch aktivizálása után, a Főgomb dupla koppintása zárolja a kijelzőt (ilyenkor el is sötétül). Másik alternatíva, hogy a hátlapi dupla- vagy triplakopp végezze el ugyanezt.
-
Noukoum
veterán
Nem szabad hogy szar irányba menjen a fórum. 120 hz van ráírva, hát annyi kell. Ha majd 1200hz lesz ráírva majd akkor annyi kell.
Külföldi fórumokon (elsősorban indiaiak) már az a telefon ami nem tölt fel 20 perc alatt egy használhatatlan fos. Ugyanez kijelzőnél az 1000-2000 nit semmire való, mert a oneplus már 4000-et tud.
Engem etetett be a marketing amikor napi szinten használok 120hz-es ipadet, 120hz-es windows pc-t, 120hz-es samsung telefont és 60hz-es iphonet.Igazatok adok azoknak a fórumtársaknak akik privát üzenet formájában szokták megállapítani az édesanyám foglalkozását.
Tévedtem, nagyot hibáztam és sajnálom. Nem szeretném ha miattam menne szar irányba a fórum.
-
Zsolt,72
senior tag
A két téma nem ugyanaz.
Helyesen írtad, hogy az aktuális iPhone-család nem sokban tér el az előző évitől, de mégiscsak eltér.
Ezzel szemben az SE termékvonal esetén mostanság nem volt eltérés, hiszen ott konkrétan egy korábbi gyártmány már meglévő házát használják fel, azaz 0 változás történik.
Ettől várhatóan most sem térnek el, annyi lesz (várhatóan), hogy az iPhone 8 helyére egy másik típus lép alapnak (13 mini? 14? ki tudja…).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest