- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Az autóba 1000 lóerőnél több kell = 60hz-nél magasabb képfrissítés kell iPhone-ba
Ezt a baromságot honnan veszed? Már te magad hozol létre új törvényeket amiket mindenkinek el kell fogadnia mert te megmondtad?
60 hz alap minden telonál. Az 1000 LE mióta alap az autózásban? A versenyszériákban igen, meg az egyedi sport autóknál. -
Ricardo
titán
"Egyikből sincs hasznod,"
Miért ne lenne? Neked nincs rá igényed, másnak van, és amennyit elkérnek érte legyen is.
"Marketing, agymosás kiválóan működik."
Ha így lenne, már vettem volna egy almát.Egyébként fordítsuk meg.
Ki az akivel elhiteti a marketing, hogy töbszázezer fabatkáért renben van egy
középkategória aljából is lassan kiszoruló képfrissítésű készülék? -
janeszgol
félisten
-
Ricardo
titán
-
janeszgol
félisten
Úgyse válaszolsz nekem, de mindegy. Nézd, csúcstelefon. Legyen benne. Ha valakinek nem kell (pl nekem sem kell), az kikapcsolja. De a 120 Hz-es képfrissítés az nem egy olyan technológia, amit ki kell taposni. Az már nem csak a jelen, hanem a múlt is. 4 éve van a piacon (az S20 már tudta).
-
Hallosz
senior tag
Jól mondod, nem feltétlenül helyes összehasonlítani más gyártó eltérő rendszertulajdonságaival.
Tavaly novemberben volt nálam egy iP 8 és egy iP 15 pro.
Azonos gyártó, azonos szoftverével látni egymás mellett a 60 és 120 Hz működés közben, elég meggyőző. Érdemes megtapasztalni -
DS39
nagyúr
értem én a rajongást, nincs vele gond.
de a fizikát az Apple sem tudja felülírni.
a 60 Hz, az 60 Hz, tök mindegy milyen OS-sel nézed. (android, windows, iOS, MacOS, Linux...)
adott kijelző/monitor tudja mindkét módot, és kapcsolgatod (60 vagy 120), fogod érezni a különbséget.és azt is értem, hogy jobban megcsinált animációkkal nem tűnik sz.rnak, androidon is lehet állítani hogy 0,5x-ösek legyenek, és akkor gyorsabbnak "tűnik", de valóságban nem változik tőle a képfrissítés, csak a felhasználó érzi másképpen.
ugyanazokkal beállításokkal hirtelen 120-ra váltanál, még jobb felhasználói élményt kapnál.
és zárszóként, NINCS semmi gond a 60 Hz-es kijelzőkkel, de 400k-ért rakjanak bele jobbat! ez szerintem teljesen jogos elvárás.
-
Stauffenberg
nagyúr
iPhone-on a 60 Hz nagyon más élmény, mint Androidon, részben a jobb optimalizálás (ebben azért a Samsung nem a legügyesebb, vannak jobban optimalizáló Android gyártók), részben pedig a motion blur miatt, ami elfedi a kisebb mikro akadásokat.
Androidon gyűlöltem amikor energiatakarékos módban leváltott 60 Hz-re, iOS-en egyáltalán nem akkora gyötrelem.
Viszont 120 Hz-en egy kicsit felesleges a motion blur (személyes vélemény). Semmi baj vele, de amikor egymás mellé teszem a OnePlus-t és a 14 Pro Max-et, előbbi egy kicsit "közvetlenebbnek" érződik. De ehhez egyrészt egymás mellé kell tenni, másrészt meg annyira nüansznyi különbség, hogy inkább csak technikai érdekességként érdemes említeni, semmit nem befolyásol érdemben.
Ja és Androidon jellemzően gyorsabbak az animációk, mint iOS-en, ha valahol megdöccen, akkor pont Androidon szúr látványosan szemet. Ezek a kis trükkök amikkel az iOS eléri, hogy sokkal folyamatosabbnak érződjön minden a rendszerben.
-
7Heads Drago
veterán
Zsír. Akkor nézhetem ezt a "folyamatos képet" egy sok éve változatlan rendszeren amin orbitális hibák nincsenek megoldva? Pedig a hardver adott hozzá épp csak a szoftvert kellene hozzá igazítani, csak nehogy már jó legyen annak a hülye usernak.
Mondjuk én sose éreztem ezt a dadogást egyik droidon se. Nyilván nem elég jó-vagy rossz a szemem hozzá. Ellenben a térerő hiány, dual simes használati problémák, meg a szar hívás infó, vagy a problémás net megosztás nap mint nap keserítette a telo használatát.
Ettől függetlenül nyilván vannak értékei is az ios-nak, csak ezek nálam nem voltak fontosak. Ha annyira nem fontos a 60hz ios-on, akkor minek van benne a nagyobb modellekben? Most akkor vagy van értelme vagy nincs....
Szerintem akinek tetszik a rendszer nem a " folyamatos kép" miatt veszi meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest