- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Íme az új Android Auto!
- Android szakmai topik
- Moto Z Play - nem (csak) játékra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmeister
tag
Valaki írja le nekem részletesen milyen hátránya van a B20 hiánynak, nem az első telefon amivel kapcsolatban felmerült ez a dolog. Itthon milyen hátrányt szenvedek ha ilyen telefont veszek???
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
Pimpa
tag
-
joey04
titán
Igen, tudom, hogy abban van, de a vivo x90-ben, x90 pro-ban és x90 pro plusban is volt, az új szériában pedig már nincs. Szóval emiatt gondolom, hogy van esélye a negatív változásnak az opponál is. Aztán majd kiderül.
Értem valamennyire a b20 mellőzését, de a kínaiak baromi sokat utaznak nyaralni, kirándulni Európába és azért az EU-ban kb mindenhol fontos a b20, a kínaiak meg különösen a telefonjaikra vannak utalva itt, legyen az fordító program, vagy térkép, vagy bármi egyéb. Tehát náluk hiába nem elterjedt a b20, ha máshol igen, akkor illene beletenni és nem miattunk, külföldi vásárlók miatt, hanem a saját állampolgáraik miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó