- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Aktív témák
-
kobra60
csendes tag
Sziasztok!
Én most éppen azon tépelődök,hogy milyen digitalizáló kártyát vegyek!
Én is néztem az ADVC-50 kártyát.
Igazából azért erre gondoltam,mert elsósorban a régi analóg videóimat szeretném digitalizálni és ez csak arra valo, az új mini DV kamerámról firewire kapcsolaton jó minőségben sikerült a bevitel avi formátumban a Pinnacle Studio9 programmal és vágás és effekt után elkészült az avi fájl ezt Tmpegencoder programmal átalakítottam Mpeg-2 vé ,majd az ulead Movei Factory segítségével elkészítettem az asztali dvd-n lejátszható lemezt!
Nos ugyanezt szeretném megcsinálni az analóg felvételekkel is!
Akkor mentem be a Speci Computerhez és az eladó ezt a készüléket ajánlotta,mert ez tud avi-t is!
Igazából nem vagyok benne ebben a témában és egy esküvői videós barátom mutatta meg a Pinnacle Studio9 használatát és elég egyszrűnek és jó minőségűnek tünik az elkészült video!
Előtte símán mpeg-1-be vittem be a mini dv jelet,de sokkal rosszabb a minősége!
Szóval az lenne a kérdésem,hogy mi lenne az optimális megoldás és lehet-e vágni effektezni úgy, hogy a jelet egyből mpg-2-be viszem be vagy csak aviban lehet!
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest