- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
leewi
aktív tag
Hydra SR tanácsát szemmel és kézzel tartva, eszközöltem egy kis módosítást..
maci 2.0 betadrkbl - néztem a fent/lent dolgot először..de valahogy nem lett az igazi..
szerintem valami fóka/medve ivászat volt, csak a fókák jobban bírták
-
leewi
aktív tag
válasz
Szten Márs #23296 üzenetére
Fixes kérdésem..
Digitálisra készült fixet még ugyan nem használtam -csak kipróbáltam-, de valahogy nem érintett meg..a kérdés rész..
Anno egy Nikon 20 F2.-at próbáltam de ha olyat céloztam ami kb. 5 méterre volt akkor már az élességet sokszor nem találta el...közelre teljesen ok volt.
Ilyet nem tapasztaltok? -
leewi
aktív tag
üdV ismét,
Egy kis segítségre lenne szükségem..
nézegetem
eastsider
j.bravo
BLiNk3rképeit, amikhez nem mellesleg gratulálok..
Az én gondom, hogy bármennyire is próbálkozom az én színeim valahogy nem az igaziak..(hardveres kalibráláson még nem vagyok túl)
Egy két kérdésem lenne csak...a monitor amit használtok kalibrálva van-e, mármint hardverügyileg?
sRGB v. AdobeRGB-t használtok?hogy érthető is legyen a gondom, ami tökéletes itthon az pl. egész furcsa más monitorokon..de 1-2 képet megnéztem a tietek közül pl. laptopon is és ott is jó volt. míg az enyémek nem...
ha valakinek van egy kis fölösleges ideje minden tanácsot szívesen veszek..
-
leewi
aktív tag
udV,
eastsider
keretek nem veglegesek..de azon az oldalon csak feher hatter van es uresnek ereztem..brumesz
nekem emez teccik..csak egy kicsit zavar, hogy dol balra..[link]azota jo sok kep lett..no majd meg reagalok..
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest