- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Allien #12000 üzenetére
én már láttam csomó iylet, elég mókás látvány
multkor azon nevettünk, hogy kijöttek a partra mosakodni, és fél lábon elesett szegény...kezdhette elölről...
amúgy helyi vagyok
amúgy mennyire ajánlanátok nekem a NIkon D40-et? vagy ez alatt valamit?
MOst egy kis Canon PS A75 van, de nagyon idegesítő tud lenni
-
eastsider
nagyúr
válasz
Xantomas #11382 üzenetére
Igen igen halszemmel szokták, meg a videókat is, de sajnos olyan cuccom nincs, meg mire rakjam
mondták, h feküdjek be vmelyik flip alá a piramison, de azért annyira nem bízom Veliben
Volt egy német kisgyerek, neki a faterja ilyen obis kamerával vette a dolgokat full közelrőlrumos14: igen általában valami jó kis skater zenét hallgatnak, erre lehet "küddeni"
*Ropi*: köszi, még gyakorlok
-
eastsider
nagyúr
mondjuk mind1ik képen haverjaim vannak rajta, szóval, szóltak, h most és akkor toltak valamit, de, hogy hova nézzenek, a rámpára kell meg a deszkára/korira kell figyelniük
annyira közel meg nem mehetek, mert fejberugást nem vállalok, meg rámesést(persze úgy az izgi
)
köszi a javaslatokat amúgy
(az utómunkás javaslatokat is
)
azthiszem ezek után ahogy tehetem megyek ki haverokkal mindig
-
eastsider
nagyúr
igazábol nem tudom mit kéne vele csinálni, nem látom (ez csak egy beállított effekt amit benyomtam, kicsit elállítgatva)
akkor göris képek (sajna csak egy göris volt)
még 1-2 deszkás kép:
itt főleg a korit kell nézni, az a lényeg, vagyis a látványos. A kori inkább videón láványos, a deszka pedig képeken
(videóztam is
)
-
eastsider
nagyúr
kicsit nehéz elkapni a kis Canonnal (nem sorozatfelvétel, az nem jó ilyesmire, még kis felbontáson sem)
-
eastsider
nagyúr
Ha van kedvetek nézzétek meg az albumomat
ill mondjátok meg, hogy mienek, kis canon PS A75-el készült mindegyik
-
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
Kokárdavirág: [link]
-
eastsider
nagyúr
Köszi
Mint írtam kisebb felbontásban vhogy érdekes volt a kép
Majd még lövök pár makrót, azokat szeretem, meg a tájképeket, csinálok pár macskásat holnap
Pár éve nyúzom már ezt a gépet
Mg a betörőktől is megmenekült, ottvolt az asztalon, de ''csak'' 2 memókártyát (128+32) meg egy fasza kis soligor makroállványomat vitték el, azt naon sajnálom
-
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest