Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
Akkor röviden összefoglalom, mert a lejáró személyim miatt be kellet mennem az okmányirodába, s ha már ott voltam, akkor ezt is intéztem.
A lényeg, csak ezzel nem akartam a kérdezéskor kavarni, hogy új telefonkészülékem lett, abba költözködöm, de mivel specko-csomagban vagyok, így az e-sim áthozatala nem megy egyszerűen.
Az új készülékbe betettem tehát egy domino kártyát, előkészítettem az alkalmazást.
Az okmányirodában azonosítottak, majd az ott generált QR kód, meg egy PIN beolvasással már megy is alkalmazás.
Ami az eredeti kérdésemhez kapcsolódik: az új készüléken, ha belépek a profilomba, akkor ott az a telefonszám szerepel, ami most még a másik készülékemben van.
Tehát a lényeg, hogy nem érdekes, milyen SIM van az új készülékben.
Szerintem ha nem lett volna venne, csupán a másik készülék hotspot-jára lett volna csatlakozva, hogy legyen net, úgyis elfogadta volna.
Most megy mindkét készüléken.Ami esetleg kérdésem még, hogy ha a régi készüléket eladom, akkor elég az app törlése, meg a gyári visszaállítás (HR)? (Erre az ügyintéző hölgy nem tudta a választ)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi