- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grg
tag
Úgy tűnik a víruskergető volt a ludas ami nemrég frissült teljesen új verzióra. Ha kikapcsoltam ment a bejelentkezés, visszakapcsolva pedig újfent nem. Így betettem a kivételek közé a *.gov.hu-t és így most jó egyelőre.
Azt mondjuk nem értem,hogy ez miért csak a Firefox-al volt probléma, de a lényeg, hogy megoldódott
-
Grg
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már ezzel:
Semmilyen ügyfélkapus oldalra nem tudok bejelentkezni Firefox+DÁP kombinációval. A qr-kód fotózás utána beragad az "Átirányítás.." oldalon és a végtelenségig úgy marad.Ügyfélkapu+-al vagy sima Ügyfélkapuval gond nélkül megy miden, ahogy sok éven át eddig.
Próbáltam kiegészítők nélkül, friss telepítéssel, más gépen, de mindig ugyanaz. más böngészőkkel (Chrome, Brave, Pale Moon) viszont működik. Nálam lehet valami, vagy ezt tudja az ID-soft?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- New World - az új Amazon MMORPG
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Update 10.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest