Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
cinemazealot
üzenetére
Az összeomlott géppel (egyesszám) magába foglalja a kiolvasható trehányságot. Ha veszi az illető, a fáradságot, hogy legalább a nyomógombos, ma is kb 30 megás belső tárhelyére rárakja a kb 2 megabájtos jelszavas állományát, azt frissítgetve, észben tartva, akkor ez kiküszöbölhető...
Egyébként nem a módszer biztonságossága volt összevetve, hanem a használt módszerek eredményének biztonságossága (a fejedbe nehezebben jutnak be... persze).
Ha a jelszó gyengébb, akkor gyengébb...
Ha elveszíthető amiatt, mert 5 évig egy volt a jelszó, de tegnap/múlt héten gyorsan kellett egy új, de nem tudom, mit is adtam meg, akkor az ugyanolyan baj, minthogy tegnap/múlt héten mentettem a jelszavamat, amit 5 év után cseréltem, de nem backupoltam, és a gép összeomlott...Az hogy online vagy offline az egy külön kategória... Lásd lastpass... Én is amiatt inkább keepassXC-t használok.
Az megint sttisztikailag kimérendő lenne, hogy most az a nagyobb rizikó, hogy valakinek feltörik a gépét, kikeresik, és feltörik az offline jelszókezelőjét, és bejutnak így fiókjaiba, vagy az, hogy kitalálják a fentieknél statisztikailag egyszerűbb jelszavát és így bejutnak fiókjaiba. Persze lehet, hogy épp megnyitott jelszókezelővel kapják el, de ugyanígy fejből írt jelszó-beíráskor is...Futhatnánk köröket... Értjük egymást!

Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gumi és felni topik
- E-book olvasók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/1TB FHD
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/512 FHD
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest