- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Aktív témák
-
cocka
veterán
Majd jöhet mellé a kötelező személyi is
De hát kivezetik az e-személyi használhatóságát is, ha jól értem. Miért is nem tudok majd bejelentkezni e-személyivel az ügyfélkapuba, amit eddig megtehettem? És 2016-ban azzal a szöveggel vezették be az új személyiket, hogy ezek mögött a legmodernebb biztonsági rendszerek vannak meg hogy mennyire sokoldalú ám ez a kártya. Nem annyira vettem észre.
Ráadásul az öregek ügyeit a könyvelő ismerős intézi, neki is megvannak a felhasználónevek és jelszavak, így ő belépkedett és minden flottul ment
Hát pont emiatt volt valami hőzöngő cikk erről, hogy milyen problémákat fog okozni ez a könyvelőknek.
Lesz még ezzel k..va sok anyázás meg telefonba ordibálás már előre látom.
Ez tuti biztos! Kivéve, ha esetleg elhalasztják.
Az, hogy fejlődni akarnak oké, de ennek nem kéne a már bevált dolgok megszűnésével járnia. Veszélyes a felhasználónév+jelszó páros? Akkor tegyék biztonságosabbá, de ne így.
Mondjuk például őrizzék meg az e-személyis belépést. Én anno kaptam ajándékba egy kártyaolvasót, de állítólag 13k egy darab, tehát elvileg nem lehetetlen kifizetni, viszont ha kirúgják mögüle a szolgáltatást, akkor ez is csak porfogó lesz.
Fun fact: legutóbb amikor hónapok után bedugtam az e-személyit az olvasóba, valami random frissítés jött rá. Magát az e-személyi klienst is szökőévente egyszer frissítik.Nemrég kaptam egy ügyfélkapus emailt, amiben kérnek, hogy változtassak jelszót, mert december végén lejár.
Az emailben egyéb szintén appos marhaságokat ajánlgatnak, az egyik ilyen rész:"A lakcímváltozás bejelentését követően a személyazonosító igazolvány elektronikus tárolóelemén könnyedén frissítheti a címét az új lakcímfrissítő szolgáltatással, melyhez segítséget nyújt az új eSzemélyiM mobilapplikáció."
Szóval az e-személyin elektronikus chipjén tárolva van az emberek lakcíme is? Mióta? Hol a francban van ez a "lakcímfrissítő szolgáltatás"?
És a sima e-személyi kliensben miért nem oldható ez meg?
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Jogász topic
- További aktív témák...
- 3db Tundra Tracker cserélhető rögzítőlappal + SW5 SteamVR Dongle + 3db nylon strap + Hordozótáska
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest