- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
Aktív témák
-
Mindez a helyzet jelenlegi bizarr mivoltát jellemzi.
Értelme egyébként simán lehet az így kinyert AVDH-s iratnak, csak éppen nem teljes bizonyító erejű okiratként. Nem nehéz viszont elképzelni olyan helyzetet, amikor fontos lehet valaminek az utólagos bizonyítása, és akkor (akár szakértői véleményezéssel) lehet értéke a hitelesítésnek mezei magánokiratként is.
MaCS
-
Igen, köszi, ez egy ismert trükk, itt is megbeszéltük már. Hivatalos felhasználásra senkinek eszébe se jusson ezt a trükköt alkalmazni!
A baj vele az, hogy jogi nonszensz. Ha most egy így hitelesített iratot fel akarok használni, az elvben nem szabadna, hogy működjön. Ez pedig, ha mégis befogadják, további nagyon kellemetlen kérdéseket vethet fel. Voltak ilyen történetek papíralapon is, évekkel később is állapították meg iratokról, hogy alkalmatlanok voltak a kívánt joghatás kiváltására, aztán lehetett pereskedni az anyagi felelősség kérdésében.
MaCS
-
User_2
tag
ok, köszi, nem tudtam, nem számítottam rá,
de akkor ez egy egész könnyű feladat lett volna nekem:
https://www.szekesfehervar.hu/_upload/editor/2023/ADO/_asice_kiterjesztes___fajlok_megnyitasa.pdfhttps://www.bekesvaros.hu/asic
ilyedtségem az okozta, hogy van olyan bank, aki elfogad AVDH-val hitelesített dokumentumot, de .asice kiterjesztést nem enged feltölteni.
Aktív témák
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Mikrotik routerek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Szemüveges topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest