Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Aktív témák
-
Mindez a helyzet jelenlegi bizarr mivoltát jellemzi.
Értelme egyébként simán lehet az így kinyert AVDH-s iratnak, csak éppen nem teljes bizonyító erejű okiratként. Nem nehéz viszont elképzelni olyan helyzetet, amikor fontos lehet valaminek az utólagos bizonyítása, és akkor (akár szakértői véleményezéssel) lehet értéke a hitelesítésnek mezei magánokiratként is.
MaCS
-
Igen, köszi, ez egy ismert trükk, itt is megbeszéltük már. Hivatalos felhasználásra senkinek eszébe se jusson ezt a trükköt alkalmazni!
A baj vele az, hogy jogi nonszensz. Ha most egy így hitelesített iratot fel akarok használni, az elvben nem szabadna, hogy működjön. Ez pedig, ha mégis befogadják, további nagyon kellemetlen kérdéseket vethet fel. Voltak ilyen történetek papíralapon is, évekkel később is állapították meg iratokról, hogy alkalmatlanok voltak a kívánt joghatás kiváltására, aztán lehetett pereskedni az anyagi felelősség kérdésében.
MaCS
-
User_2
tag
ok, köszi, nem tudtam, nem számítottam rá,
de akkor ez egy egész könnyű feladat lett volna nekem:
https://www.szekesfehervar.hu/_upload/editor/2023/ADO/_asice_kiterjesztes___fajlok_megnyitasa.pdfhttps://www.bekesvaros.hu/asic
ilyedtségem az okozta, hogy van olyan bank, aki elfogad AVDH-val hitelesített dokumentumot, de .asice kiterjesztést nem enged feltölteni.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest