- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Mindez a helyzet jelenlegi bizarr mivoltát jellemzi.
Értelme egyébként simán lehet az így kinyert AVDH-s iratnak, csak éppen nem teljes bizonyító erejű okiratként. Nem nehéz viszont elképzelni olyan helyzetet, amikor fontos lehet valaminek az utólagos bizonyítása, és akkor (akár szakértői véleményezéssel) lehet értéke a hitelesítésnek mezei magánokiratként is.
MaCS
-
Igen, köszi, ez egy ismert trükk, itt is megbeszéltük már. Hivatalos felhasználásra senkinek eszébe se jusson ezt a trükköt alkalmazni!
A baj vele az, hogy jogi nonszensz. Ha most egy így hitelesített iratot fel akarok használni, az elvben nem szabadna, hogy működjön. Ez pedig, ha mégis befogadják, további nagyon kellemetlen kérdéseket vethet fel. Voltak ilyen történetek papíralapon is, évekkel később is állapították meg iratokról, hogy alkalmatlanok voltak a kívánt joghatás kiváltására, aztán lehetett pereskedni az anyagi felelősség kérdésében.
MaCS
-
User_2
tag
ok, köszi, nem tudtam, nem számítottam rá,
de akkor ez egy egész könnyű feladat lett volna nekem:
https://www.szekesfehervar.hu/_upload/editor/2023/ADO/_asice_kiterjesztes___fajlok_megnyitasa.pdfhttps://www.bekesvaros.hu/asic
ilyedtségem az okozta, hogy van olyan bank, aki elfogad AVDH-val hitelesített dokumentumot, de .asice kiterjesztést nem enged feltölteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest