Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
ekkold
őstag
Nem annyira bonyolult ez a kulcsgeneráló kód, mint amilyennek elsőre tűnik. Kicsit szétnézve a neten, más megoldások megnézése után összeollóztam egy saját megoldást, az otthoni NAS-ra. Ezt biztosan nem fogja senki sem naplózni meg ilyesmi...
De ezúton felajánlom, hogy akinek esetleg segítség, és van otthon synology / xpenology NAS, annak odaadom a forrást, és segítek feltelepíteni (a többit magánban). Mondjuk ha én ezt összehoztam kb. 1 nap alatt, akkor "állam bácsi" is csináltathatott volna erre egy csili-vili, fullos, és könnyen használható PC-s megoldást is erre a célra.
Akár DÁP - böngésző kiegészítőt is csinálhattak volna, az összes népszerű böngészőre, vagy egy PC szoftvert win/mac/lin -re, ami ugyanazt tudja mint a mobilos DÁP androidon...
De tovább megyek, csinálhattak volna akár egy https://totp.hu oldalt is ami kb. olyan mint a totp.app vagy akár ügyesebb...
-
ledgeri
nagyúr
Muszáj ez mindenhova, pont clickbaitesen a lényeget lehagyva?
Aktív témák
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest