- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Óriáskészülék, kis akksival
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
ekkold
őstag
Nem annyira bonyolult ez a kulcsgeneráló kód, mint amilyennek elsőre tűnik. Kicsit szétnézve a neten, más megoldások megnézése után összeollóztam egy saját megoldást, az otthoni NAS-ra. Ezt biztosan nem fogja senki sem naplózni meg ilyesmi...
De ezúton felajánlom, hogy akinek esetleg segítség, és van otthon synology / xpenology NAS, annak odaadom a forrást, és segítek feltelepíteni (a többit magánban). Mondjuk ha én ezt összehoztam kb. 1 nap alatt, akkor "állam bácsi" is csináltathatott volna erre egy csili-vili, fullos, és könnyen használható PC-s megoldást is erre a célra.Akár DÁP - böngésző kiegészítőt is csinálhattak volna, az összes népszerű böngészőre, vagy egy PC szoftvert win/mac/lin -re, ami ugyanazt tudja mint a mobilos DÁP androidon...
De tovább megyek, csinálhattak volna akár egy https://totp.hu oldalt is ami kb. olyan mint a totp.app vagy akár ügyesebb...
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest