- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Aktív témák
-
Azért az a 3 perc az a Te, Ti hozzáértőbbek, felkészültek 3perce volt.
A 10 meg magyarázós, van telefonja, anélkül nem megy, de abban hogyan is működik?-féle dolgokat tartalmazza.Engem is felhívott egyszer egy közvélemény kutatós, és én megértettem a kérdést, modtam a választ, túl voltunk rajta hallhatóan hamar, és éreztem, hogy meglepődött...
Vagy a másik: Én tudom, hogy mennyire egyszerűen kell válaszolni a telekomos vandának, de van ismerősöm, aki szépen elkezdte neki darálni a problémát. Gondolhatod, hogy az AI melyiket érti meg!!! -
Gabonetta
aktív tag
Azért ne menjünk el amellett, hogy több mint fél éve ismert, hogy az AVDH meg fog szűnni. Szerintem ez több mint elég idő volt arra, hogy felkészüljön mindenki. Az állampolgárok oldala még esetleg védhető, de szerintem egy ügyvédnél nem lehet kifogás arra, hogy miért nem készült fel. A DÁP elektronikus aláírás hiánya viszont valóban bosszantó és vérlázító.
Egy mondta még az Ügyfélkapu+ "ügyintézéshez". Persze, hogy annyi idő volt. Az ügyfél mobiltelefonját használva, az ő ügyfékapus felhasználónevét, jelszavát használva kell vagy az ő eszközén, vagy egy kormányablakos számítógépen bepötyögni úgy, hogy ad 1. nincs hitelesítő alkalmazás letöltve, ad 2. nem tudja a felhasználónevét, jelszavát, emiatt az e-mail fiókjába is be kell lépni etc.
Aktív témák
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest