- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Itthon is lehet kapni párezerért USBs személyi olvasót, csak ezt az állam nem nagyon reklámozta a lakosságnak.
Így talán csak a hivatalok, meg az ügyvédek használják.De múltkor amikor kiváltottam a spéci gyógyszereimet, a patikus ott is lecsippantotta a személyimet, hogy tényleg én vagyok az, akinek felírták, mert másnak nem adhatják ki.
(Újabb e-személyiken már van NFC is, nem kell bedugni a bankkártya olvasóba.)Finn példa: Nálunk nem az a cél, hogy jó legyen az állam, hanem a regnáló hatalom haverjait betonozzák be olyan funkciókra, amiből a bukásuk után is hozzájuk fog folyni a közpénz minél nagyobb hányada, illetve a magán szolgálatói szektort is úgy regulázzák, hogy a kötelező auditokat is rogán haverjáéknak kelljen kifizetniük.
DÁP is beáll ebbe a sorba, nemsokára a bankoknak kötelező lesz használniuk+fizetniük a digitális aláírás funkciójáért, még akkor is ha a bankoknak van másik digitális aláírásos online számlanyitási, hiteligénylési folyamatuk. (pl. minősített személyi kölcsönhöz mindenképpen kellett ilyet csinálni pár éve.)
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest