-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
#23310336 #595 üzenetére
Valamit biztos terveznek, ugyanis ezek jelenleg aktív álláshirdetések náluk:
http://digi.hu/sites/default/files/dokumentumtar/senior_tervezo.pdf
http://digi.hu/sites/default/files/dokumentumtar/junior_tervezo.pdfHa jól értem, a leírás alapján új torony építésére és meglévő tornyok bővítésére keresnek építőmérnököket.
-
Sas madár
őstag
válasz
#23310336 #568 üzenetére
Keressük még a mi hibánkkal azonos gonddal küzdőket!(pár hozzászólással előrébb leírt)
Elképzelhető így sikerül eloszlatni az operátorokban azt a kételyt,hogy User hiba.
Habár ezt eddig nem éreztették élő kapcsolatban,de a hiba jegyzékben leírt kezelői nyilatkozatok erősen kilengenek ilyen irányba is.
-
Sas madár
őstag
válasz
#23310336 #566 üzenetére
Bementem ma lejelentettem ,hogy egy napos volt a karrier,
De ha nem hívnak holnap délelőtt akkor lehet bemegyek a csere miatt mert ma pont volt neki egy másik ipusú stick amit még nem használtam a zte mf 667.
Legalább akkor ez hátha újabb típus és esetleg a térerő még jobb lenne vele ha olyan helyen vagyok ahol az gyengélkedik.
Használ valaki ilyent itt jelenleg,esetleg van olyan hibája ami miatt nem érdemes váltani rá?(mf190-ről) -
Sayuar
senior tag
válasz
#23310336 #560 üzenetére
én más oldalról közelíteném meg a dolgot:
- ha ez a hiba egyedi, akkor felvehetnék a kapcsolatot a telenorral, és 48 órán belül felszólíthatnák a telenort, hogy javítsa a hibát
- ha több előfizetőnél is fennáll a hiba, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy miért csak azoknál az ügyfeleknél van ez, akik digi márkanéven veszik igénybe a telenor szolgáltatásait
- amennyiben lenne a diginek saját szolgáltatása, úgy házon belül nem lenne gond a minőségi probléma gyors javításával
- NMHH: ha úgy érzed, hogy a belefektetett energiád megtérül, élj a lehetőséggel -
törölt tag
válasz
#23310336 #559 üzenetére
Annyi a fejlemény, hogy kaptam egy e-mailt, hogy kb. ha a sebesség nagyobb, mint az ÁSZFben garantált, akkor minden szép minden jó, ők mossák kezeiket, így jártam.
Én viszont ezt azért nem fogom ennyibe hagyni, kötbérigénnyel lépek fel, továbbá erősen gondolkodom az NMHH bevonásán ha már ilyen "segítőkészek" a DIGInél.
Ilyen mentalitással és hozzáértéssel talán jobb is ha nem indítanak saját mobilszolgáltatást. -
Sas madár
őstag
válasz
#23310336 #557 üzenetére
Dettó.
Annyi engem is hívtak még tegnap reggel és arról volt szó délután ellenőrizzem a sebesség megjavult-emajd hívnak délután.
Nem javult semmit de valami miatt most a hívás sem jön.
Érdekelne neked esetleg régebbi, jelenleg már nem elérhető net csomagod van?Milyen sebességről beszélünk neked mennyivel megy?
-
club1
veterán
válasz
#23310336 #478 üzenetére
Talán az az értelme, hogy amikor számításokat végeztek a frekvencia-pályázaton való indulásukkal kapcsolatban, az vagy eleve hibás/hiányos volt, vagy megváltozott azóta a számítás néhány lényeges paramétere. Nem egy bimbózónak induló vállalkozás adta fel félidőben Magyarországon az elmúlt 7 évben.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged