- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
cannyon
aktív tag
-
Márton
nagyúr
nekem is van, de mihez?
Pl. az álló ventilátorhoz és az erősítőmhöz, melyhez nincs táv, így filmnézés után nem kell felkelni az ágyból lekapcsolni, lehet aludniviszont ahhoz hogy a gép ne kapjon este áramot továbbra is a mechanikus időkapcsolót tartom a legjobb megoldásnak, ha az embernek a szokásai ezt megengedik.
hú, jó kis offtopic lett
-
bossvico
senior tag
Na képzeld, kijöttek a szerelő srácok, és hol volt kiugorva a kábel?
Az alagsori szekrényükbe.
De mikor muterom beszólt, hogy nincs net simán lerázták, biztos nincs kipipálva valami a
explorerbe. Ezt mondták komolyan.
Én elmondtam, hogy hálókarit cseréltem, szakadás tesztelőt hoztam, mindent amihez hozzáférek leellenőriztem, de mégse, akkor kijöttek másnap és visszadugtak 1 kábelt.Tehát ha xp azt írja ki, hogy egy háló kábel nincs bedugva, akkor az úgy is van.
-
McLaca
őstag
Oks, köszi. Úgy fél órája mentek el a fiúk.
Igaz, hogy az online megrendelésnél a 30/20-ast kértem, a szerződésen meg már 20/10-es van, de lehet, hogy ez is elég lesz. Elvégre eddig 4/0,25-ös ADSL-em volt 3× ennyiért...
Meg ezt bírja is a G-s routerem, a 30/20-hoz meg már kábelezni kéne...Üdv!
-
McLaca
őstag
Állítólag Miskolcon (és lehet, máshol is) csak üzletkötővel érdemes, mert bármely egyéb úton marha sokáig tart...
Amúgy irodában kötött papír alapú szerződésünk van ugyan, de én előtte neten is megadtam az adatokat(mindkettő december 12-e környékén történt), ma annak okán kerestek és február 4-re egyeztettünk időpontot. Utána akart még egyszer hívni a digi, de azt már nem tudtam felvenni (az elsőt is neccesen, tekintve, hogy call centerben dolgozom), remélem, nem módosítani akart, ha mégis, hát majd keres holnap is (és kinyomok egy fogyasztót
).
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged