-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
kevinium
aktív tag
Kipróbáltam én is. Digi 100/100-as előfizetésem van, wifi-vel próbáltam, source (legmagasabb) minőséggel, nem volt semmi probléma. Teszt időtartama 2 perc volt. (Mondjuk azt hozzátenném, hogy wifi-n is megvan az 50-60 mbit, majdnem stabilan. Kábelezésen már gondolkodtam, de itt szívás lenne, sokat kéne fúrni...
Lehet furcsa felvetés, de elég erős a vasad hozzá, hogy lejátsza az ilyen minőségű videót flash-sel, meg mindennel? De ez csak úgy futólag felmerült bennem...
-
Nekem kavart már be Chrome kiegészítő, most nincs egy se és a verzió 47.0.2526.106 m, ezzel nézve nem volt semmi gond.
A Win 10 meglévő Windows-ra települt?
Frissítetted a hálózati beállításokat? A Digi kapcsolatot is célszerű megjavítani.
Mondjuk úgy, én azután újra telepítettem az összes böngészőt és a lan, wifi, videó driver-eket. -
Sonja
nagyúr
Én pl. Twitch-et eleve nem böngészőből nézek, hanem külön programot használok. Livestreamer Twitch GUI Ebben be tudod állítani, hogy a kedvenc videó lejátszód (pl. VLC) játsza le az adott csatornát.
-
Szerintem meg nem vicces, egyértelmű: A traceroute eredmény alapján az útvonalkövetés túljut a DIGI hálózatán
Semmi közük a problémához.
De mihez kapcsolódik a Twitch stuttering problémád, játék?Meg nem értem: Esetleg van, aki meg tudta oldani a high/source minőség melletti folyamatos streamet 100Mbit-en és mihez?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged