Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
mclord
üzenetére
igen és?
elsöre is irtam hivd ki öket mert lehet roszul van kötve talán 2x is leirtam és nem csak én, pc-felismerte de a router nem volt képes, ennyi, végén igaz lett, ez annyibol user errol, hgoy elsöre nem voltál képes kihivni hanem nyomtatad a felmondási papirt, enyni, ráadásul mikor kérdeztük hogy a kábel tuti jo, mit irtál hogy igen meg nézted mind klét végét, ennyit erről ezért user error, persze jobb beszólni a másiknak, a saját tudatlanságod miatt. -
DonMaster
addikt
válasz
mclord
üzenetére
De olyan nincs hogy 3 nap utan szar de kabelen pc n megy szerintem a router szartbe. Ha van 2 pc d akkor egyiyk lanjaba be a wanbol jobo utp azon a pc n fix ip majd routeren fix ip ha ugy iy kabel nincs bedugva akkor router gariba szerviz . digitol jon net nincs mac szures digi ppope nel . 651 akkor van ha ppope mar csatlakozva van de 15p utan ledob ha nem hasznalod ergo 20p utan kell menjen tuti en felhivnam oket hogy ok a kabelen latnak ppope n3l eszkozt ami az enyem barnem hiszem de ez router hiba lesz valami nagyon nem okes a halodon ez 100%
-
zsolt501
nagyúr
válasz
mclord
üzenetére
Másik régebbi szoftverrel próbáltad már a routert?
Érdemes lenne minnél régebbivel kipróbálni, és mikor felteszed a régi szoftvert akkor csinálj egy Adminisztráció - Beállítás visszaállítása/mentése/feltöltése menü alatt egy Gyári alapbeállítás és ha ott találsz olyan menüpontot, hogy inicializálás azt is jelöld be, mikor a router újraindult akkor állíts be mindent újra. -
TeeJay
félisten
válasz
mclord
üzenetére
teljesen jól van beállítva
PPP echo-t kinyomhatod és on demandra tedd a kapcsolatot mondjuk 8óra üresjárat után bontson azt sose fogod elérni
sajnos nálam az echo nem jól megy mert valami van a hálózaton nem kap echo-ra választ és úgy érzékeli hogy nincs kapcsolat és magától bontja
miután kinyomtam most már sok napos uptime van
-
DonMaster
addikt
válasz
mclord
üzenetére
Figyu szerinted mi a hiba ha gepedre kotod megy a net de ha routered kotod nem megy akkor szerinted ez a digi hibaja? Gepeden egyenesbe megy . routerel nem ez tipikus user error.
46os hszedre nem lehet hogy szarul van kotve? Es a routered nem erzekeli emiatt bar durva de en ujra krimpeltetnem a kabeleket gep megy lehet cross a kabel es nem patch de ez csak feltetelezes 1 probat meger
-
galervin93
addikt
válasz
mclord
üzenetére
Beadnám én is, mert nagyon nem fűlik a fogam a kékekhez, de albérletben vagyok... Bár vagyunk olyan viszonyban a tulajjal, hogy talán meg tudnám beszélni, no mindegy, bocs az off-ért.
Amúgy valszeg router problem, közvetlenül gépbe dugva van netem, routerrel újrakonfigurálás után sincs. Sebaj, úgyis menni kell vásárolni, majd óvatosan bedobok valami óccsó darabot a kosárba, asszony észre ne vegye.

Köszi a segítséget mindenkinek!
-
mclord
aktív tag
válasz
mclord
üzenetére
Eszköz:
Asus Rt-AC58Utovábbi eszközök amivel tesztelve:
Asus Rt-N18U
Tplink WR84XXkonfig (WAN)
PPOE
usr+ PWD
wan enable
NAT enable
UPNP enableMAC:
Klonzás és nem klonozással is tesztelveRouter -kliens
Tökéletes a kapcsolat probléma nincsRouter -net
wan oldalt leválasztva vagy kábel nincs csatlakoztatva hiba üzi
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest